Nieuwe websites KetenzorgNU en ZorgNU; speciaal op u aangepast

Alle informatie voor zorgverleners en voor patiënten is nu in één oogopslag verwerkt op de website van KetenzorgNU. Ook ZorgNU heeft een eigen website gekregen met het laatste nieuws en relevante informatie. Op beide websites kunt u nu makkelijk alle zorgverleners per keten terug vinden. Uitgangspunt bij het realiseren van de nieuwe websites is om relevante informatie zoveel mogelijk op uw wensen af te stemmen en op één pagina.
Bekijk Ketenzorgnu.nl en Cooperatiezorgnu.nl.

Alle informatie op één pagina
Voor zorgverleners én voor patiënten zijn er op de website van KetenzorgNU pagina’s ingericht met informatie speciaal op uw wensen ingericht. Per keten wordt een korte toelichting gegeven, u vindt hier de kwaliteitswerkgroepen en relevante documenten die bij de keten horen. De ZorgNU website is vooral ingericht voor de zorgverleners die willen weten waar ZorgNU zich mee bezig houdt. Met onze nieuwe websites hopen we u als lid, ketenpartner, stakeholder of als patiënt nog beter te informeren, het commitment uit te bouwen en verder te werken aan heldere en herkenbare communicatie. Als het ketencommitment van alle leden en ketenpartners inclusief de patiënt wordt vergroot hebben we ons doel bereikt.

Nieuwe look
Waarschijnlijk is het u al opgevallen; niet alleen de websites, maar ook de logo’s en de digitale nieuwsbrief hebben een restyling ondergaan zodat deze mooi aansluiten op de beide sites. De nieuwsbrief is met de websites geïntegreerd en het actuele nieuws is nu altijd direct terug te vinden op de websites.

Maak een link op uw website
Vanaf de websites van KetenzorgNU en ZorgNU zijn nu alle huisartsenpraktijken in de regio met een link naar de praktijkwebsite goed te vinden. Wilt u ook een link vanaf uw website maken naar onze websites? Zo kunnen wij elkaar en ook patiënten ons nog beter vinden.

Uw mening is belangrijk
Mede dankzij de input van de persoonlijke interviews met zorgverleners en ook de bezoeken aan diverse praktijken in de regio met een fotograaf zijn de nieuwe websites gerealiseerd. Maar klaar zijn we natuurlijk niet. Wij zien dit als een mooi vertrekpunt om de sites nog beter te maken. Heeft u suggesties of opmerkingen voor de nieuwe websites van KetenzorgNU en ZorgNU? Dan horen wij dat graag via info@ketenzorgnu.nl.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Meer nieuwsberichten