Nieuwe bestuursleden ZorgNU

Tijdens de Algemene Ledenvergadering in december zijn twee nieuwe bestuurders geïnstalleerd: René Bijkerk en Gijsbertjan van Breukelen. Zij vervangen Erik Mees (die in juli stopte met zijn bestuursfunctie) en Guus Hermsen, die in april 2016 zijn functie zal neerleggen. We zijn heel blij met deze enthousiaste collega’s!

Even voorstellen

René zal het secretariaat op zich nemen en de portefeuilles (jeugd-)GGZ en commissie tweede lijn. Gijsbertjan is penningmeester en houdt zich bezig met ouderenzorg en ICT. De afgelopen maanden hebben beiden zich ingewerkt en meegeschreven aan het Strategisch Beleidsplan voor 2016-2018, zodat de bestuurlijke overdracht zo soepel mogelijk kon verlopen.

Allebei veel succes gewenst!

Rene BijkerkRené Bijkerk, secretaris
“Samenwerking met andere zorgverleners in de keten is in mijn ogen essentieel om de kwaliteit van zorg te verbeteren”

 

 

Gijsbertjan van BreukelenGijsbertjan van Breukelen, penningmeester
“Het is in mijn ogen erg belangrijk dat wij als bestuur van ZorgNU steeds het belang van de bij ons aangesloten huisartsen voor ogen houden”

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

NUGezond in oprichting

18 februari 2021

Om de transitie van RegiozorgNU goed vorm te geven, zijn we bezig met de oprichting van NUGezond. NUGezond wordt een adviesorgaan binnen RegiozorgNU waarin bestuurders vanuit de samenwerkingsverbanden raad geven…

Lees verder

Nieuwe gezichten

15 februari 2021

Het team van RegiozorgNU breidt zich verder uit! Sinds deze maand versterken Tesse, Danita en Eva het team. Zij stellen zich graag aan je voor.  De chemie is er! Tesse…

Lees verder

Scholingsagenda 2021

20 januari 2021

Dit jaar bieden we je veel online scholingen aan. En als het straks wellicht weer kan, ook fysiek. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de planning. Het overzicht voor…

Lees verder

Aanbod Toekomstbestendige huisartsenzorg

17 december 2020

Alle huisartsenpraktijken hebben onze toelichting en statusupdate op de toekomstbestendige huisartsenzorg per mail ontvangen. Deze toelichting is relevant voor de huisartsen die Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar hebben. In 2021 komt er…

Lees verder

Meer nieuwsberichten