Nieuwe bestuursleden ZorgNU

Tijdens de Algemene Ledenvergadering in december zijn twee nieuwe bestuurders geïnstalleerd: René Bijkerk en Gijsbertjan van Breukelen. Zij vervangen Erik Mees (die in juli stopte met zijn bestuursfunctie) en Guus Hermsen, die in april 2016 zijn functie zal neerleggen. We zijn heel blij met deze enthousiaste collega’s!

Even voorstellen

René zal het secretariaat op zich nemen en de portefeuilles (jeugd-)GGZ en commissie tweede lijn. Gijsbertjan is penningmeester en houdt zich bezig met ouderenzorg en ICT. De afgelopen maanden hebben beiden zich ingewerkt en meegeschreven aan het Strategisch Beleidsplan voor 2016-2018, zodat de bestuurlijke overdracht zo soepel mogelijk kon verlopen.

Allebei veel succes gewenst!

Rene BijkerkRené Bijkerk, secretaris
“Samenwerking met andere zorgverleners in de keten is in mijn ogen essentieel om de kwaliteit van zorg te verbeteren”

 

 

Gijsbertjan van BreukelenGijsbertjan van Breukelen, penningmeester
“Het is in mijn ogen erg belangrijk dat wij als bestuur van ZorgNU steeds het belang van de bij ons aangesloten huisartsen voor ogen houden”

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Nieuwe teamleden RegiozorgNU en SpoedzorgNU

24 september 2021

De teams van RegiozorgNU en SpoedzorgNU hebben twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Mariska Eindhoven is managementassistente bij SpoedzorgNU en Mounir Lemouh versterkt de financiële afdeling van SpoedzorgNU en RegiozorgNU. Zij stellen…

Lees verder

Trots! HKZ-certificaat behaald

7 september 2021

SpoedzorgNU is met het kwaliteitsmanagementsysteem nu officieel gecertificeerd voor de HKZ norm Huisartsendienstenstructuren. Hier zijn we trots op! Wij staan voor kwaliteit Met dit HKZ keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de…

Lees verder

PGO veldtest met patiënten

6 september 2021

Het ophalen van gegevens in de PGO zal in het begin nog niet vlekkeloos verlopen. Daarom organiseren we de komende maanden veldtesten met patiënten en Curavista om de kinderziektes op…

Lees verder

Meer nieuwsberichten