Nieuwe bestuursleden ZorgNU

Tijdens de Algemene Ledenvergadering in december zijn twee nieuwe bestuurders geïnstalleerd: René Bijkerk en Gijsbertjan van Breukelen. Zij vervangen Erik Mees (die in juli stopte met zijn bestuursfunctie) en Guus Hermsen, die in april 2016 zijn functie zal neerleggen. We zijn heel blij met deze enthousiaste collega’s!

Even voorstellen

René zal het secretariaat op zich nemen en de portefeuilles (jeugd-)GGZ en commissie tweede lijn. Gijsbertjan is penningmeester en houdt zich bezig met ouderenzorg en ICT. De afgelopen maanden hebben beiden zich ingewerkt en meegeschreven aan het Strategisch Beleidsplan voor 2016-2018, zodat de bestuurlijke overdracht zo soepel mogelijk kon verlopen.

Allebei veel succes gewenst!

Rene BijkerkRené Bijkerk, secretaris
“Samenwerking met andere zorgverleners in de keten is in mijn ogen essentieel om de kwaliteit van zorg te verbeteren”

 

 

Gijsbertjan van BreukelenGijsbertjan van Breukelen, penningmeester
“Het is in mijn ogen erg belangrijk dat wij als bestuur van ZorgNU steeds het belang van de bij ons aangesloten huisartsen voor ogen houden”

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Meer nieuwsberichten