Verlenging CASPIR certificaat – CASPIR online 

Heeft u de CASPIR cursus gevolgd en met een certificaat afgerond? Let er dan op dat uw certificaat niet verloopt. Uw certificaat (voorwaarde voor deelname aan ketenzorg COPD) is drie jaar geldig en wordt na deze drie jaar verlengd als u aan de eisen van de COPD & Astma Huisartsen Advies Groep (CAHAG) voldoet. Een van deze eisen is het twee keer in de drie jaar volgen van herhalingsmodule 6. In mei/juni biedt KetenzorgNU u de mogelijkheid aan deze module te volgen, maar u kunt ook één module online volgen voor uw hercertificering.

CASPIR online

CASPIR Online is een mogelijkheid voor het volgen van de CASPIR module 6. Gewoon thuis achter je eigen computer, laptop of tablet. Maandelijks wordt er een nieuwe casus klaar gezet op de digitale leeromgeving van het NHG. Per kalenderjaar dient u 12 casussen te doorlopen, hiervoor ontvangt u 3 accreditatiepunten. Tevens vervangt deelname aan CASPIR Online eenmaal een Module 6 avond voor de herregistratie. Lees meer over de CASPIR online cursus op de website van de CAHAG. Hier vindt u tevens de eisen voor de hercertificering van uw CASPIR certificaat.

CASPIR module 6 bijeenkomst

SpirometrieZoals in de scholingsagenda van de WDH NWU en KetenzorgNU is aangekondigd, verzorgt KetenzorgNU in mei/juni weer een module 6 bijeenkomst bij de Atoomclub in Utrecht. Uiteraard ontvangt u hiervoor een uitnodiging.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de CASPIR cursus? Neem dan contact op met Marian Verkerk, kwaliteitsmanager, m.verkerk@ketenzorgnu.nl.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Meer nieuwsberichten