Interesse Portavita webinar en/of Portavita spreekuur

De afgelopen maanden zijn er veel Portavita updates geweest. Daarom bieden we u graag, bij voldoende interesse, een Portavita webinar aan. Hierbij kunt u, achter uw eigen computer op locatie, op de hoogte komen van de laatste wijzigingen en is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Ook kunt u zich aanmelden voor een Portavita spreekuur bij u op locatie. Wieneke van Ommen of Monique Bakker komen dan bij uw praktijk langs om u helemaal bij te praten.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Toekomstbestendige huisartsenzorg

19 november 2020

Afgelopen vrijdag hebben alle huisartsenpraktijken onze toelichting en statusupdate op de toekomstbestendige huisartsenzorg per mail ontvangen. Deze toelichting is vooral relevant voor de huisartsen die Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar…

Lees verder

Overgang Digitaal logboek naar PGO

12 november 2020

Vanaf 1 januari 2021 is het digitale logboek van de patiënt, onderdeel van Portavita, niet meer beschikbaar. Op dit moment kijken wij naar optimale alternatieven zoals de PGO (Persoonlijke Gezondheidsomgeving) Gezondheidsmeter…

Lees verder

Verhoging declaratie OPEN

3 november 2020

Eind september heeft OPEN voor de eerste keer de lijst met huisartspraktijken die online inzage daadwerkelijk in gebruik hebben genomen gedeeld met Zorgverzekeraars Nederland (ZN). De praktijken op deze lijst,…

Lees verder

Meer nieuwsberichten