Enquête Groepscursus voor diabetespatiënten

Voor de zomer schreven we in de nieuwsbrief over diabetesscholingen voor patiënten. Hierin vond u een aanbod van de DVN voor het organiseren van diabetesscholing voor patiënten in uw praktijk. Door lotgenoten ervaren patiënten hoe anderen omgaan met diabetes. Zij krijgen zo handvatten om eigen regie te nemen over hun ziekte. Dit kan de autonomie van de patiënt en acceptatie van de chronische aandoening bevorderen. KetenzorgNU wil inventariseren wat zij als zorggroep kan betekenen bij het organiseren van dit soort groepen. Heeft u hier ideeën over? Vul dan graag de korte enquête in. Het invullen ervan kost u maximaal twee minuten. Alvast bedankt voor uw medewerking.

START DE ENQUÊTE

 

diabetes-2
Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Nieuwe teamleden RegiozorgNU en SpoedzorgNU

24 september 2021

De teams van RegiozorgNU en SpoedzorgNU hebben twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Mariska Eindhoven is managementassistente bij SpoedzorgNU en Mounir Lemouh versterkt de financiële afdeling van SpoedzorgNU en RegiozorgNU. Zij stellen…

Lees verder

Trots! HKZ-certificaat behaald

7 september 2021

SpoedzorgNU is met het kwaliteitsmanagementsysteem nu officieel gecertificeerd voor de HKZ norm Huisartsendienstenstructuren. Hier zijn we trots op! Wij staan voor kwaliteit Met dit HKZ keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de…

Lees verder

PGO veldtest met patiënten

6 september 2021

Het ophalen van gegevens in de PGO zal in het begin nog niet vlekkeloos verlopen. Daarom organiseren we de komende maanden veldtesten met patiënten en Curavista om de kinderziektes op…

Lees verder

Meer nieuwsberichten