Enquête Groepscursus voor diabetespatiënten

Voor de zomer schreven we in de nieuwsbrief over diabetesscholingen voor patiënten. Hierin vond u een aanbod van de DVN voor het organiseren van diabetesscholing voor patiënten in uw praktijk. Door lotgenoten ervaren patiënten hoe anderen omgaan met diabetes. Zij krijgen zo handvatten om eigen regie te nemen over hun ziekte. Dit kan de autonomie van de patiënt en acceptatie van de chronische aandoening bevorderen. KetenzorgNU wil inventariseren wat zij als zorggroep kan betekenen bij het organiseren van dit soort groepen. Heeft u hier ideeën over? Vul dan graag de korte enquête in. Het invullen ervan kost u maximaal twee minuten. Alvast bedankt voor uw medewerking.

START DE ENQUÊTE

 

diabetes-2
Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

NUGezond in oprichting

18 februari 2021

Om de transitie van RegiozorgNU goed vorm te geven, zijn we bezig met de oprichting van NUGezond. NUGezond wordt een adviesorgaan binnen RegiozorgNU waarin bestuurders vanuit de samenwerkingsverbanden raad geven…

Lees verder

Nieuwe gezichten

15 februari 2021

Het team van RegiozorgNU breidt zich verder uit! Sinds deze maand versterken Tesse, Danita en Eva het team. Zij stellen zich graag aan je voor.  De chemie is er! Tesse…

Lees verder

Scholingsagenda 2021

20 januari 2021

Dit jaar bieden we je veel online scholingen aan. En als het straks wellicht weer kan, ook fysiek. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de planning. Het overzicht voor…

Lees verder

Aanbod Toekomstbestendige huisartsenzorg

17 december 2020

Alle huisartsenpraktijken hebben onze toelichting en statusupdate op de toekomstbestendige huisartsenzorg per mail ontvangen. Deze toelichting is relevant voor de huisartsen die Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar hebben. In 2021 komt er…

Lees verder

Meer nieuwsberichten