Enquête Groepscursus voor diabetespatiënten

Voor de zomer schreven we in de nieuwsbrief over diabetesscholingen voor patiënten. Hierin vond u een aanbod van de DVN voor het organiseren van diabetesscholing voor patiënten in uw praktijk. Door lotgenoten ervaren patiënten hoe anderen omgaan met diabetes. Zij krijgen zo handvatten om eigen regie te nemen over hun ziekte. Dit kan de autonomie van de patiënt en acceptatie van de chronische aandoening bevorderen. KetenzorgNU wil inventariseren wat zij als zorggroep kan betekenen bij het organiseren van dit soort groepen. Heeft u hier ideeën over? Vul dan graag de korte enquête in. Het invullen ervan kost u maximaal twee minuten. Alvast bedankt voor uw medewerking.

START DE ENQUÊTE

 

diabetes-2
Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Over Sam Siemssen

17 september 2020

Sam Siemssen werkt sinds 1 augustus als directeur bij RegiozorgNU en SpoedzorgNU. Hij stelt zich graag uitgebreid voor en vertelt over zijn eerste indrukken als nieuwe directeur. Bekend met de…

Lees verder

Flash Glucose Monitoring

17 september 2020

Sinds de Flash Glucose Monitoring (FGM) wordt vergoed voor mensen die minimaal vier keer per dag insuline spuiten, krijgen we af en toe vragen over de behandeling. De Langerhans online…

Lees verder

E-learning Longformularium en EVS

17 september 2020

Maak je al gebruik van het Regionaal Longformularium Utrecht in de dagelijkse praktijk? Veel zorgverleners in de huisartsenpraktijken en in de ziekenhuizen in onze regio schrijven nu voor volgens dit formularium. In…

Lees verder

Collega’s SpoedzorgNU

17 september 2020

Het team van SpoedzorgNU is versterkt! De volgende dames versterken het team: Laura Goverts als kwaliteitsfunctionaris, Esther Schouten als HR manager (ook voor RegiozorgNU) en tenslotte Esther van Montfoort in…

Lees verder

Meer nieuwsberichten