Fysiotherapie vergoeding vanuit ketentarief

Neemt u deel aan de ketenzorg COPD van KetenzorgNU en werkt u samen met een longfysiotherapeut? Dan kan er tweemaal fysiotherapie worden vergoed vanuit het ketentarief. De fysiotherapeut kan rechtstreeks aan KetenzorgNU declareren. Patiënten hoeven hiervoor niet aanvullend verzekerd te zijn voor fysiotherapie. Deze pilot maakt een beweegconsult mogelijk voor een groter aantal patiënten en borgt daarmee de zorg zoals die is beschreven in het zorgprogramma. Met dit consult wordt duidelijk hoe de conditie van de patiënt, ondanks obstructie, optimaal kan blijven. In het Beweegadvies COPD leest u wat de afspraken zijn.

beweegconsult

Geef uw fysiotherapiepraktijk op

Voor deze Pilot kon beperkt budget vrijgemaakt worden. Geef onderstaand uw fysiotherapiepraktijk op. Let op, want vol is vol. Wanneer u zich heeft opgegeven, neemt KetenzorgNU contact met u op om uitleg te geven over het invullen van het IZP.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de vergoeding of het Beweegconsult COPD? Neem contact op met Marian Verkerk, m.verkerk@ketenzorgnu.nl.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Aanbod Toekomstbestendige huisartsenzorg

17 december 2020

Alle huisartsenpraktijken hebben onze toelichting en statusupdate op de toekomstbestendige huisartsenzorg per mail ontvangen. Deze toelichting is relevant voor de huisartsen die Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar hebben. In 2021 komt er…

Lees verder

Even voorstellen: Rinske Krale

17 december 2020

Rinske: “Sinds 1 december ben ik werkzaam in de functie van Teammanager bij SpoedzorgNU en ben integraal verantwoordelijk voor het functioneren van de Spoedpost. Ik ga mij bezig houden met…

Lees verder

Meer nieuwsberichten