Implementeer Het Nieuwe Zorgwerken in uw praktijk

Raedelijn en KetenzorgNU bieden u en uw team het Traject Het Nieuwe Zorgwerken aan om een fundament te leggen voor positieve gezondheid (Machteld Huber) en deze nieuwe manier van werken te implementeren binnen uw praktijkteam.

Meer persoonsgerichte zorg

Empowerment van de patiënt zit in de genen van veel zorgverleners. Door de dagelijkse routine en drukte lukt het niet altijd dit in de behandelrelatie toe te passen. Toch willen veel zorgverleners werken aan meer persoonsgerichte zorg in de spreekkamer. Met meer maatwerk wordt de patiënt maximaal ondersteund om gedeeltelijke regie te nemen over zijn aandoening. Uiteraard alleen waar dat kan en waar de patiënt dat ook wil. Één zorgverlener alleen kan niet zoveel veranderen aan de houding die een patiënt heeft ten opzichte van zelfzorg, eigen regie en zelfmanagement. Daar is vaak een heel team voor nodig.

Het Nieuwe Zorgwerken voor uw praktijkteam

Bent u een praktijkteam dat wil werken aan Het Nieuwe Zorgwerken? Dan kunt u dit ondersteuningstraject aanvragen. In een aantal contacturen (3 uur) en training om de job krijgen u en uw team de kans om samen een visie te ontwikkelen op zelfmanagement en zelfzorg.
Daarnaast zal er een patiëntsessie (2 uur) georganiseerd worden en afsluitend zult u met uw team afspraken maken over deze nieuwe manier van werken. Tenslotte is een (coachings-/scholings-/intervisie-/ herhaalsessie) aanbod op maat en naar keuze mogelijk.

Ervaringen

Enkele praktijken gingen u al voor. Benieuwd naar hun ervaringen? Bekijk onderstaand filmpje.

Aanmelden

Meld u aan via onderstaand inschrijfformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Meer nieuwsberichten