Implementeer Het Nieuwe Zorgwerken in uw praktijk

Raedelijn en KetenzorgNU bieden u en uw team het Traject Het Nieuwe Zorgwerken aan om een fundament te leggen voor positieve gezondheid (Machteld Huber) en deze nieuwe manier van werken te implementeren binnen uw praktijkteam.

Meer persoonsgerichte zorg

Empowerment van de patiënt zit in de genen van veel zorgverleners. Door de dagelijkse routine en drukte lukt het niet altijd dit in de behandelrelatie toe te passen. Toch willen veel zorgverleners werken aan meer persoonsgerichte zorg in de spreekkamer. Met meer maatwerk wordt de patiënt maximaal ondersteund om gedeeltelijke regie te nemen over zijn aandoening. Uiteraard alleen waar dat kan en waar de patiënt dat ook wil. Één zorgverlener alleen kan niet zoveel veranderen aan de houding die een patiënt heeft ten opzichte van zelfzorg, eigen regie en zelfmanagement. Daar is vaak een heel team voor nodig.

Het Nieuwe Zorgwerken voor uw praktijkteam

Bent u een praktijkteam dat wil werken aan Het Nieuwe Zorgwerken? Dan kunt u dit ondersteuningstraject aanvragen. In een aantal contacturen (3 uur) en training om de job krijgen u en uw team de kans om samen een visie te ontwikkelen op zelfmanagement en zelfzorg.
Daarnaast zal er een patiëntsessie (2 uur) georganiseerd worden en afsluitend zult u met uw team afspraken maken over deze nieuwe manier van werken. Tenslotte is een (coachings-/scholings-/intervisie-/ herhaalsessie) aanbod op maat en naar keuze mogelijk.

Ervaringen

Enkele praktijken gingen u al voor. Benieuwd naar hun ervaringen? Bekijk onderstaand filmpje.

Aanmelden

Meld u aan via onderstaand inschrijfformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Over Sam Siemssen

17 september 2020

Sam Siemssen werkt sinds 1 augustus als directeur bij RegiozorgNU en SpoedzorgNU. Hij stelt zich graag uitgebreid voor en vertelt over zijn eerste indrukken als nieuwe directeur. Bekend met de…

Lees verder

Flash Glucose Monitoring

17 september 2020

Sinds de Flash Glucose Monitoring (FGM) wordt vergoed voor mensen die minimaal vier keer per dag insuline spuiten, krijgen we af en toe vragen over de behandeling. De Langerhans online…

Lees verder

E-learning Longformularium en EVS

17 september 2020

Maak je al gebruik van het Regionaal Longformularium Utrecht in de dagelijkse praktijk? Veel zorgverleners in de huisartsenpraktijken en in de ziekenhuizen in onze regio schrijven nu voor volgens dit formularium. In…

Lees verder

Collega’s SpoedzorgNU

17 september 2020

Het team van SpoedzorgNU is versterkt! De volgende dames versterken het team: Laura Goverts als kwaliteitsfunctionaris, Esther Schouten als HR manager (ook voor RegiozorgNU) en tenslotte Esther van Montfoort in…

Lees verder

Meer nieuwsberichten