OZIS koppeling voor ketenzorgberichten

Op dit moment zijn er een aantal praktijken die de OZIS ketenzorg berichten ontvangen. Wellicht is dit ook voor uw praktijk interessant. Collega huisarts Antine van Kuilenburg is enthousiast: “Met de OZIS koppeling ontstaat er een makkelijkere overgang, maar vooral een vollediger KIS en HIS zonder extra inspanningen. De POH zijn geen extra tijd meer kwijt met het dubbel invoeren van meetwaarden of het koppelen binnen het HIS ervan. Ze kunnen zonder het switchen naar het HIS alle informatie over actuele medicatie, relevante journaalsregels, etc. inzien in het KIS. De data die in het KIS worden ingevoerd, worden automatisch naar het HIS overgezet. Zodat ook als je patiënt de praktijk verlaat, alle informatie over zijn chronische aandoening die binnen de keten valt, overgaat naar de nieuwe huisarts.”

Nu is het alleen mogelijk een Portavita dossier over te dragen aan een huisarts binnen ons ketenzorg gebied.

portavita

Op dit moment zijn acht praktijken gekoppeld voor de OZIS ketenzorgberichten en twee praktijken hebben een offerte aangevraagd.

Meer informatie

Indien u interesse heeft in de OZIS ketenzorg berichten en de koppeling hiervoor kunt u een bericht sturen aan Helga Koelemij, h.koelemij@ketenzorgnu.nl.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Meer nieuwsberichten