OZIS koppeling voor ketenzorgberichten

Op dit moment zijn er een aantal praktijken die de OZIS ketenzorg berichten ontvangen. Wellicht is dit ook voor uw praktijk interessant. Collega huisarts Antine van Kuilenburg is enthousiast: “Met de OZIS koppeling ontstaat er een makkelijkere overgang, maar vooral een vollediger KIS en HIS zonder extra inspanningen. De POH zijn geen extra tijd meer kwijt met het dubbel invoeren van meetwaarden of het koppelen binnen het HIS ervan. Ze kunnen zonder het switchen naar het HIS alle informatie over actuele medicatie, relevante journaalsregels, etc. inzien in het KIS. De data die in het KIS worden ingevoerd, worden automatisch naar het HIS overgezet. Zodat ook als je patiënt de praktijk verlaat, alle informatie over zijn chronische aandoening die binnen de keten valt, overgaat naar de nieuwe huisarts.”

Nu is het alleen mogelijk een Portavita dossier over te dragen aan een huisarts binnen ons ketenzorg gebied.

portavita

Op dit moment zijn acht praktijken gekoppeld voor de OZIS ketenzorgberichten en twee praktijken hebben een offerte aangevraagd.

Meer informatie

Indien u interesse heeft in de OZIS ketenzorg berichten en de koppeling hiervoor kunt u een bericht sturen aan Helga Koelemij, h.koelemij@ketenzorgnu.nl.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Nieuwe teamleden RegiozorgNU en SpoedzorgNU

24 september 2021

De teams van RegiozorgNU en SpoedzorgNU hebben twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Mariska Eindhoven is managementassistente bij SpoedzorgNU en Mounir Lemouh versterkt de financiële afdeling van SpoedzorgNU en RegiozorgNU. Zij stellen…

Lees verder

Trots! HKZ-certificaat behaald

7 september 2021

SpoedzorgNU is met het kwaliteitsmanagementsysteem nu officieel gecertificeerd voor de HKZ norm Huisartsendienstenstructuren. Hier zijn we trots op! Wij staan voor kwaliteit Met dit HKZ keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de…

Lees verder

PGO veldtest met patiënten

6 september 2021

Het ophalen van gegevens in de PGO zal in het begin nog niet vlekkeloos verlopen. Daarom organiseren we de komende maanden veldtesten met patiënten en Curavista om de kinderziektes op…

Lees verder

Meer nieuwsberichten