OZIS koppeling voor ketenzorgberichten

Op dit moment zijn er een aantal praktijken die de OZIS ketenzorg berichten ontvangen. Wellicht is dit ook voor uw praktijk interessant. Collega huisarts Antine van Kuilenburg is enthousiast: “Met de OZIS koppeling ontstaat er een makkelijkere overgang, maar vooral een vollediger KIS en HIS zonder extra inspanningen. De POH zijn geen extra tijd meer kwijt met het dubbel invoeren van meetwaarden of het koppelen binnen het HIS ervan. Ze kunnen zonder het switchen naar het HIS alle informatie over actuele medicatie, relevante journaalsregels, etc. inzien in het KIS. De data die in het KIS worden ingevoerd, worden automatisch naar het HIS overgezet. Zodat ook als je patiënt de praktijk verlaat, alle informatie over zijn chronische aandoening die binnen de keten valt, overgaat naar de nieuwe huisarts.”

Nu is het alleen mogelijk een Portavita dossier over te dragen aan een huisarts binnen ons ketenzorg gebied.

portavita

Op dit moment zijn acht praktijken gekoppeld voor de OZIS ketenzorgberichten en twee praktijken hebben een offerte aangevraagd.

Meer informatie

Indien u interesse heeft in de OZIS ketenzorg berichten en de koppeling hiervoor kunt u een bericht sturen aan Helga Koelemij, h.koelemij@ketenzorgnu.nl.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Over Sam Siemssen

17 september 2020

Sam Siemssen werkt sinds 1 augustus als directeur bij RegiozorgNU en SpoedzorgNU. Hij stelt zich graag uitgebreid voor en vertelt over zijn eerste indrukken als nieuwe directeur. Bekend met de…

Lees verder

Flash Glucose Monitoring

17 september 2020

Sinds de Flash Glucose Monitoring (FGM) wordt vergoed voor mensen die minimaal vier keer per dag insuline spuiten, krijgen we af en toe vragen over de behandeling. De Langerhans online…

Lees verder

E-learning Longformularium en EVS

17 september 2020

Maak je al gebruik van het Regionaal Longformularium Utrecht in de dagelijkse praktijk? Veel zorgverleners in de huisartsenpraktijken en in de ziekenhuizen in onze regio schrijven nu voor volgens dit formularium. In…

Lees verder

Collega’s SpoedzorgNU

17 september 2020

Het team van SpoedzorgNU is versterkt! De volgende dames versterken het team: Laura Goverts als kwaliteitsfunctionaris, Esther Schouten als HR manager (ook voor RegiozorgNU) en tenslotte Esther van Montfoort in…

Lees verder

Meer nieuwsberichten