Pazio Portaal met korting

Naar aanleiding van de uitkomsten van de enquête voor het regionaal eHealth platform project heeft PAZIO besloten de huisartsen van ZorgNU het PAZIO portaal aan te bieden met een korting van 50% voor het eerste jaar. PAZIO is een portaal dat in onze ogen qua functionaliteit veel te bieden heeft voor de huisartsenpraktijk en complementair is aan de functionaliteit die CuraVista biedt.

Aanbod PAZIO

De aankoop en implementatie van PAZIO wordt niet integraal door ZorgNU opgepakt, maar wij willen u als individuele huisarts het aanbod niet onthouden. Onderstaand vind u het aanbod van PAZIO met ter illustratie een video van de functionaliteit die PAZIO biedt.

Indien zich bij de volgende ledenvergadering van 29 november doch uiterlijk voor 1 december drie of meer gezondheidscentra melden die met PAZIO aan de slag willen, zullen we de PAZIO portaal licentiekosten voor het eerste jaar van onze dienstverlening reduceren met 50%. Een gezondheidscentrum betaalt het eerste jaar dan geen € 2.600 excl. BTW per jaar voor de PAZIO portaal licentiekosten*, maar € 1.300 excl. BTW ongeacht het aantal huisartsen of patiënten.
*Exclusief licentiekosten voor de achterliggende diensten en eenmalige implementatiekosten.

Goed om te weten dat PAZIO single sign on koppelingen heeft met:

  • Medicom, Promedico en Microhis
  • Portavita digitaal logboek
  • Saltro labuitslagendienst
  • POH GGZ diensten zoals KSYOS POH GGZ, Therapieland, Mental Share Direct
  • Thuisarst.nl  en Moet ik naar de dokter?

 

Verschil PAZIO en CuraVista

PAZIO biedt een andere functionaliteit dan CuraVista. CuraVista is nadrukkelijk een programma dat bedoeld is voor de chronische patiënt om deze de mogelijkheden om zelf regie te voeren over zijn of haar gezondheid. De patiënt is eigenaar van de door zichzelf ingevoerde gegevens en kan hulpverleners toestemming geven om deze in te zien. Er is ook een koppeling van informatie met het KIS. Het is dus het “eigen” gezondheidsdossier van de patiënt.
PAZIO is een omgeving waar de patiënt éénmaal inlogt en vanuit deze beveiligde omgeving inzage heeft in de aangesloten systemen van de zorgverlener, voor zover deze die heeft “opengezet”. Te denken valt aan labuitslagen, maken van afspraken, journaalregels, etc. Vanuit PAZIO zou een patiënt bijvoorbeeld ook toegang kunnen hebben tot de eigen CuraVista omgeving.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit aanbod? Neem contact op met Gijsbertjan van Breukelen via gj.vanbreukelen@coopertiezorgnu.nl.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Over Sam Siemssen

17 september 2020

Sam Siemssen werkt sinds 1 augustus als directeur bij RegiozorgNU en SpoedzorgNU. Hij stelt zich graag uitgebreid voor en vertelt over zijn eerste indrukken als nieuwe directeur. Bekend met de…

Lees verder

Flash Glucose Monitoring

17 september 2020

Sinds de Flash Glucose Monitoring (FGM) wordt vergoed voor mensen die minimaal vier keer per dag insuline spuiten, krijgen we af en toe vragen over de behandeling. De Langerhans online…

Lees verder

E-learning Longformularium en EVS

17 september 2020

Maak je al gebruik van het Regionaal Longformularium Utrecht in de dagelijkse praktijk? Veel zorgverleners in de huisartsenpraktijken en in de ziekenhuizen in onze regio schrijven nu voor volgens dit formularium. In…

Lees verder

Collega’s SpoedzorgNU

17 september 2020

Het team van SpoedzorgNU is versterkt! De volgende dames versterken het team: Laura Goverts als kwaliteitsfunctionaris, Esther Schouten als HR manager (ook voor RegiozorgNU) en tenslotte Esther van Montfoort in…

Lees verder

Meer nieuwsberichten