Pazio Portaal met korting

Naar aanleiding van de uitkomsten van de enquête voor het regionaal eHealth platform project heeft PAZIO besloten de huisartsen van ZorgNU het PAZIO portaal aan te bieden met een korting van 50% voor het eerste jaar. PAZIO is een portaal dat in onze ogen qua functionaliteit veel te bieden heeft voor de huisartsenpraktijk en complementair is aan de functionaliteit die CuraVista biedt.

Aanbod PAZIO

De aankoop en implementatie van PAZIO wordt niet integraal door ZorgNU opgepakt, maar wij willen u als individuele huisarts het aanbod niet onthouden. Onderstaand vind u het aanbod van PAZIO met ter illustratie een video van de functionaliteit die PAZIO biedt.

Indien zich bij de volgende ledenvergadering van 29 november doch uiterlijk voor 1 december drie of meer gezondheidscentra melden die met PAZIO aan de slag willen, zullen we de PAZIO portaal licentiekosten voor het eerste jaar van onze dienstverlening reduceren met 50%. Een gezondheidscentrum betaalt het eerste jaar dan geen € 2.600 excl. BTW per jaar voor de PAZIO portaal licentiekosten*, maar € 1.300 excl. BTW ongeacht het aantal huisartsen of patiënten.
*Exclusief licentiekosten voor de achterliggende diensten en eenmalige implementatiekosten.

Goed om te weten dat PAZIO single sign on koppelingen heeft met:

  • Medicom, Promedico en Microhis
  • Portavita digitaal logboek
  • Saltro labuitslagendienst
  • POH GGZ diensten zoals KSYOS POH GGZ, Therapieland, Mental Share Direct
  • Thuisarst.nl  en Moet ik naar de dokter?

 

Verschil PAZIO en CuraVista

PAZIO biedt een andere functionaliteit dan CuraVista. CuraVista is nadrukkelijk een programma dat bedoeld is voor de chronische patiënt om deze de mogelijkheden om zelf regie te voeren over zijn of haar gezondheid. De patiënt is eigenaar van de door zichzelf ingevoerde gegevens en kan hulpverleners toestemming geven om deze in te zien. Er is ook een koppeling van informatie met het KIS. Het is dus het “eigen” gezondheidsdossier van de patiënt.
PAZIO is een omgeving waar de patiënt éénmaal inlogt en vanuit deze beveiligde omgeving inzage heeft in de aangesloten systemen van de zorgverlener, voor zover deze die heeft “opengezet”. Te denken valt aan labuitslagen, maken van afspraken, journaalregels, etc. Vanuit PAZIO zou een patiënt bijvoorbeeld ook toegang kunnen hebben tot de eigen CuraVista omgeving.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit aanbod? Neem contact op met Gijsbertjan van Breukelen via gj.vanbreukelen@coopertiezorgnu.nl.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Therapieland vernieuwd

14 juni 2021

De omgeving van Therapieland voor GGZ wordt binnenkort vernieuwd. Op maandag 5 juli is het nieuwe platform beschikbaar voor alle huisartsen, POH’s en specialisten. Je hoeft zelf niets te doen om…

Lees verder

Gewonnen lunches OPEN

31 mei 2021

Twee praktijklocaties wonnen een feestelijke lunch tijdens de OPEN regiobijeenkomst op 11 mei. De praktijk met de snelste stijging van het online inzage percentage: Huisartsenpraktijk Dool in Montfoort en de…

Lees verder

Regioplan – Samen op koers!

20 mei 2021

Komende periode gaat RegiozorgNU aan de slag met het Regioplan 2022-2024, welke de werktitel ‘Samen op koers!’ heeft gekregen. Het Regioplan geeft richting aan de maatschappelijke en organisatorische opgaven waar…

Lees verder

Meer nieuwsberichten