Spiegelbijeenkomst COPD – nieuwe inspiratie

Op ludieke wijze zijn ook dit jaar de resultaten van de zorggroep gespiegeld. Om de cijfermatige feedback boeiend te maken is gekozen voor een pubquiz. In teams van drie personen is verrassend enthousiast gestreden om de titel. Het viel op dat de registratie van het rookgedrag achter blijft bij de rest van de indicatoren door de nieuwe registratiewijze. Om toch de variabele doelen te kunnen behalen worden enkele praktijken benaderd voor ondersteuning hierin.

Integraal programma

Nieuw dit jaar waren de ingezonden casussen die zijn gepresenteerd door de deelnemers. De pilot beweegconsult, voor patiënten die anders niet naar de fysiotherapeut kunnen, kon ook op enthousiaste reacties rekenen. Een aantal nieuwe toetreders heeft zich aangemeld. Boeiend was ook de multidisciplinaire casuïstiek waar de samengestelde teams zich hebben verdiept in het ziektebeeld en de leefwereld van een aantal casuspatiënten. Dankzij de multidisciplinaire input en uw bijdrage kon dit integrale programma tot stand komen.
We kijken terug op een leerzame en inspirerende avond!

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Meer nieuwsberichten