Spiegelbijeenkomst COPD – nieuwe inspiratie

Op ludieke wijze zijn ook dit jaar de resultaten van de zorggroep gespiegeld. Om de cijfermatige feedback boeiend te maken is gekozen voor een pubquiz. In teams van drie personen is verrassend enthousiast gestreden om de titel. Het viel op dat de registratie van het rookgedrag achter blijft bij de rest van de indicatoren door de nieuwe registratiewijze. Om toch de variabele doelen te kunnen behalen worden enkele praktijken benaderd voor ondersteuning hierin.

Integraal programma

Nieuw dit jaar waren de ingezonden casussen die zijn gepresenteerd door de deelnemers. De pilot beweegconsult, voor patiënten die anders niet naar de fysiotherapeut kunnen, kon ook op enthousiaste reacties rekenen. Een aantal nieuwe toetreders heeft zich aangemeld. Boeiend was ook de multidisciplinaire casuïstiek waar de samengestelde teams zich hebben verdiept in het ziektebeeld en de leefwereld van een aantal casuspatiënten. Dankzij de multidisciplinaire input en uw bijdrage kon dit integrale programma tot stand komen.
We kijken terug op een leerzame en inspirerende avond!

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Nieuwe teamleden RegiozorgNU en SpoedzorgNU

24 september 2021

De teams van RegiozorgNU en SpoedzorgNU hebben twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Mariska Eindhoven is managementassistente bij SpoedzorgNU en Mounir Lemouh versterkt de financiële afdeling van SpoedzorgNU en RegiozorgNU. Zij stellen…

Lees verder

Trots! HKZ-certificaat behaald

7 september 2021

SpoedzorgNU is met het kwaliteitsmanagementsysteem nu officieel gecertificeerd voor de HKZ norm Huisartsendienstenstructuren. Hier zijn we trots op! Wij staan voor kwaliteit Met dit HKZ keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de…

Lees verder

PGO veldtest met patiënten

6 september 2021

Het ophalen van gegevens in de PGO zal in het begin nog niet vlekkeloos verlopen. Daarom organiseren we de komende maanden veldtesten met patiënten en Curavista om de kinderziektes op…

Lees verder

Meer nieuwsberichten