Spiegelbijeenkomst COPD – nieuwe inspiratie

Op ludieke wijze zijn ook dit jaar de resultaten van de zorggroep gespiegeld. Om de cijfermatige feedback boeiend te maken is gekozen voor een pubquiz. In teams van drie personen is verrassend enthousiast gestreden om de titel. Het viel op dat de registratie van het rookgedrag achter blijft bij de rest van de indicatoren door de nieuwe registratiewijze. Om toch de variabele doelen te kunnen behalen worden enkele praktijken benaderd voor ondersteuning hierin.

Integraal programma

Nieuw dit jaar waren de ingezonden casussen die zijn gepresenteerd door de deelnemers. De pilot beweegconsult, voor patiënten die anders niet naar de fysiotherapeut kunnen, kon ook op enthousiaste reacties rekenen. Een aantal nieuwe toetreders heeft zich aangemeld. Boeiend was ook de multidisciplinaire casuïstiek waar de samengestelde teams zich hebben verdiept in het ziektebeeld en de leefwereld van een aantal casuspatiënten. Dankzij de multidisciplinaire input en uw bijdrage kon dit integrale programma tot stand komen.
We kijken terug op een leerzame en inspirerende avond!

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Over Sam Siemssen

17 september 2020

Sam Siemssen werkt sinds 1 augustus als directeur bij RegiozorgNU en SpoedzorgNU. Hij stelt zich graag uitgebreid voor en vertelt over zijn eerste indrukken als nieuwe directeur. Bekend met de…

Lees verder

Flash Glucose Monitoring

17 september 2020

Sinds de Flash Glucose Monitoring (FGM) wordt vergoed voor mensen die minimaal vier keer per dag insuline spuiten, krijgen we af en toe vragen over de behandeling. De Langerhans online…

Lees verder

E-learning Longformularium en EVS

17 september 2020

Maak je al gebruik van het Regionaal Longformularium Utrecht in de dagelijkse praktijk? Veel zorgverleners in de huisartsenpraktijken en in de ziekenhuizen in onze regio schrijven nu voor volgens dit formularium. In…

Lees verder

Collega’s SpoedzorgNU

17 september 2020

Het team van SpoedzorgNU is versterkt! De volgende dames versterken het team: Laura Goverts als kwaliteitsfunctionaris, Esther Schouten als HR manager (ook voor RegiozorgNU) en tenslotte Esther van Montfoort in…

Lees verder

Meer nieuwsberichten