Spiegelbijeenkomst COPD – nieuwe inspiratie

Op ludieke wijze zijn ook dit jaar de resultaten van de zorggroep gespiegeld. Om de cijfermatige feedback boeiend te maken is gekozen voor een pubquiz. In teams van drie personen is verrassend enthousiast gestreden om de titel. Het viel op dat de registratie van het rookgedrag achter blijft bij de rest van de indicatoren door de nieuwe registratiewijze. Om toch de variabele doelen te kunnen behalen worden enkele praktijken benaderd voor ondersteuning hierin.

Integraal programma

Nieuw dit jaar waren de ingezonden casussen die zijn gepresenteerd door de deelnemers. De pilot beweegconsult, voor patiënten die anders niet naar de fysiotherapeut kunnen, kon ook op enthousiaste reacties rekenen. Een aantal nieuwe toetreders heeft zich aangemeld. Boeiend was ook de multidisciplinaire casuïstiek waar de samengestelde teams zich hebben verdiept in het ziektebeeld en de leefwereld van een aantal casuspatiënten. Dankzij de multidisciplinaire input en uw bijdrage kon dit integrale programma tot stand komen.
We kijken terug op een leerzame en inspirerende avond!

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Scholingsagenda 2021

20 januari 2021

Dit jaar bieden we je veel online scholingen aan. En als het straks wellicht weer kan, ook fysiek. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de planning. Het overzicht voor…

Lees verder

Aanbod Toekomstbestendige huisartsenzorg

17 december 2020

Alle huisartsenpraktijken hebben onze toelichting en statusupdate op de toekomstbestendige huisartsenzorg per mail ontvangen. Deze toelichting is relevant voor de huisartsen die Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar hebben. In 2021 komt er…

Lees verder

Even voorstellen: Rinske Krale

17 december 2020

Rinske: “Sinds 1 december ben ik werkzaam in de functie van Teammanager bij SpoedzorgNU en ben integraal verantwoordelijk voor het functioneren van de Spoedpost. Ik ga mij bezig houden met…

Lees verder

Meer nieuwsberichten