Deel uw mening – Forum op website ZorgNU

De ledenraad heeft besloten om de website van ZorgNU uit te breiden met een forum. Dit is een losse module die aan de website wordt gekoppeld. Het forum heeft dezelfde omgeving als de website en dit bevordert de toegankelijkheid. Qua functionaliteit is het forum simpel en eenvoudig. Men kan over verschillende onderwerpen forums openen en op elkaar reageren. In 2017 wordt gestart met de implementatie.

Een ‘levend’ forum

Bij het onderhouden van een forum is het van belang het forum ‘levend’ te houden. Onderwerpen die onder andere besproken kunnen worden zijn onderwerpen voor de ALV en de visitatie. De bedoeling is om het forum nu voor de ZorgNU leden op te starten en later eventueel uit te breiden en het forum breder uit te zetten. Het is mogelijk om het forum (dit kan eventueel ook later) in te delen in onderwerpen, zodat bepaalde discussies makkelijk terug gevonden kunnen worden. Wij houden u op de hoogte.

Meer informatie

Heeft u vragen of ideeën over het ZorgNU forum? Neem contact op met René Bijkerk, r.bijkerk@cooperatiezorgnu.nl.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Toekomstbestendige huisartsenzorg

19 november 2020

Afgelopen vrijdag hebben alle huisartsenpraktijken onze toelichting en statusupdate op de toekomstbestendige huisartsenzorg per mail ontvangen. Deze toelichting is vooral relevant voor de huisartsen die Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar…

Lees verder

Overgang Digitaal logboek naar PGO

12 november 2020

Vanaf 1 januari 2021 is het digitale logboek van de patiënt, onderdeel van Portavita, niet meer beschikbaar. Op dit moment kijken wij naar optimale alternatieven zoals de PGO (Persoonlijke Gezondheidsomgeving) Gezondheidsmeter…

Lees verder

Verhoging declaratie OPEN

3 november 2020

Eind september heeft OPEN voor de eerste keer de lijst met huisartspraktijken die online inzage daadwerkelijk in gebruik hebben genomen gedeeld met Zorgverzekeraars Nederland (ZN). De praktijken op deze lijst,…

Lees verder

Meer nieuwsberichten