Deel uw mening – Forum op website ZorgNU

De ledenraad heeft besloten om de website van ZorgNU uit te breiden met een forum. Dit is een losse module die aan de website wordt gekoppeld. Het forum heeft dezelfde omgeving als de website en dit bevordert de toegankelijkheid. Qua functionaliteit is het forum simpel en eenvoudig. Men kan over verschillende onderwerpen forums openen en op elkaar reageren. In 2017 wordt gestart met de implementatie.

Een ‘levend’ forum

Bij het onderhouden van een forum is het van belang het forum ‘levend’ te houden. Onderwerpen die onder andere besproken kunnen worden zijn onderwerpen voor de ALV en de visitatie. De bedoeling is om het forum nu voor de ZorgNU leden op te starten en later eventueel uit te breiden en het forum breder uit te zetten. Het is mogelijk om het forum (dit kan eventueel ook later) in te delen in onderwerpen, zodat bepaalde discussies makkelijk terug gevonden kunnen worden. Wij houden u op de hoogte.

Meer informatie

Heeft u vragen of ideeën over het ZorgNU forum? Neem contact op met René Bijkerk, r.bijkerk@cooperatiezorgnu.nl.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Over Sam Siemssen

17 september 2020

Sam Siemssen werkt sinds 1 augustus als directeur bij RegiozorgNU en SpoedzorgNU. Hij stelt zich graag uitgebreid voor en vertelt over zijn eerste indrukken als nieuwe directeur. Bekend met de…

Lees verder

Flash Glucose Monitoring

17 september 2020

Sinds de Flash Glucose Monitoring (FGM) wordt vergoed voor mensen die minimaal vier keer per dag insuline spuiten, krijgen we af en toe vragen over de behandeling. De Langerhans online…

Lees verder

E-learning Longformularium en EVS

17 september 2020

Maak je al gebruik van het Regionaal Longformularium Utrecht in de dagelijkse praktijk? Veel zorgverleners in de huisartsenpraktijken en in de ziekenhuizen in onze regio schrijven nu voor volgens dit formularium. In…

Lees verder

Collega’s SpoedzorgNU

17 september 2020

Het team van SpoedzorgNU is versterkt! De volgende dames versterken het team: Laura Goverts als kwaliteitsfunctionaris, Esther Schouten als HR manager (ook voor RegiozorgNU) en tenslotte Esther van Montfoort in…

Lees verder

Meer nieuwsberichten