Deel uw mening – Forum op website ZorgNU

De ledenraad heeft besloten om de website van ZorgNU uit te breiden met een forum. Dit is een losse module die aan de website wordt gekoppeld. Het forum heeft dezelfde omgeving als de website en dit bevordert de toegankelijkheid. Qua functionaliteit is het forum simpel en eenvoudig. Men kan over verschillende onderwerpen forums openen en op elkaar reageren. In 2017 wordt gestart met de implementatie.

Een ‘levend’ forum

Bij het onderhouden van een forum is het van belang het forum ‘levend’ te houden. Onderwerpen die onder andere besproken kunnen worden zijn onderwerpen voor de ALV en de visitatie. De bedoeling is om het forum nu voor de ZorgNU leden op te starten en later eventueel uit te breiden en het forum breder uit te zetten. Het is mogelijk om het forum (dit kan eventueel ook later) in te delen in onderwerpen, zodat bepaalde discussies makkelijk terug gevonden kunnen worden. Wij houden u op de hoogte.

Meer informatie

Heeft u vragen of ideeën over het ZorgNU forum? Neem contact op met René Bijkerk, r.bijkerk@cooperatiezorgnu.nl.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

NUGezond in oprichting

18 februari 2021

Om de transitie van RegiozorgNU goed vorm te geven, zijn we bezig met de oprichting van NUGezond. NUGezond wordt een adviesorgaan binnen RegiozorgNU waarin bestuurders vanuit de samenwerkingsverbanden raad geven…

Lees verder

Nieuwe gezichten

15 februari 2021

Het team van RegiozorgNU breidt zich verder uit! Sinds deze maand versterken Tesse, Danita en Eva het team. Zij stellen zich graag aan je voor.  De chemie is er! Tesse…

Lees verder

Scholingsagenda 2021

20 januari 2021

Dit jaar bieden we je veel online scholingen aan. En als het straks wellicht weer kan, ook fysiek. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de planning. Het overzicht voor…

Lees verder

Aanbod Toekomstbestendige huisartsenzorg

17 december 2020

Alle huisartsenpraktijken hebben onze toelichting en statusupdate op de toekomstbestendige huisartsenzorg per mail ontvangen. Deze toelichting is relevant voor de huisartsen die Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar hebben. In 2021 komt er…

Lees verder

Meer nieuwsberichten