Deel uw mening – Forum op website ZorgNU

De ledenraad heeft besloten om de website van ZorgNU uit te breiden met een forum. Dit is een losse module die aan de website wordt gekoppeld. Het forum heeft dezelfde omgeving als de website en dit bevordert de toegankelijkheid. Qua functionaliteit is het forum simpel en eenvoudig. Men kan over verschillende onderwerpen forums openen en op elkaar reageren. In 2017 wordt gestart met de implementatie.

Een ‘levend’ forum

Bij het onderhouden van een forum is het van belang het forum ‘levend’ te houden. Onderwerpen die onder andere besproken kunnen worden zijn onderwerpen voor de ALV en de visitatie. De bedoeling is om het forum nu voor de ZorgNU leden op te starten en later eventueel uit te breiden en het forum breder uit te zetten. Het is mogelijk om het forum (dit kan eventueel ook later) in te delen in onderwerpen, zodat bepaalde discussies makkelijk terug gevonden kunnen worden. Wij houden u op de hoogte.

Meer informatie

Heeft u vragen of ideeën over het ZorgNU forum? Neem contact op met René Bijkerk, r.bijkerk@cooperatiezorgnu.nl.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Nieuwe teamleden RegiozorgNU en SpoedzorgNU

24 september 2021

De teams van RegiozorgNU en SpoedzorgNU hebben twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Mariska Eindhoven is managementassistente bij SpoedzorgNU en Mounir Lemouh versterkt de financiële afdeling van SpoedzorgNU en RegiozorgNU. Zij stellen…

Lees verder

Trots! HKZ-certificaat behaald

7 september 2021

SpoedzorgNU is met het kwaliteitsmanagementsysteem nu officieel gecertificeerd voor de HKZ norm Huisartsendienstenstructuren. Hier zijn we trots op! Wij staan voor kwaliteit Met dit HKZ keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de…

Lees verder

PGO veldtest met patiënten

6 september 2021

Het ophalen van gegevens in de PGO zal in het begin nog niet vlekkeloos verlopen. Daarom organiseren we de komende maanden veldtesten met patiënten en Curavista om de kinderziektes op…

Lees verder

Meer nieuwsberichten