ZonMw project ouderenzorg – zachte landing

Het bestuur van ZorgNU is naar aanleiding van de laatste Algemene Ledenvergadering (ALV) bezig met het uitwerken van een goede “zachte landing” met betrekking tot de ouderenzorgmodule en het gebruik van het Portavitadossier. Tijdens de volgende ALV komt dit punt op de agenda en wordt verdere informatie gegeven met een aansluitend voorstel. Voor nu is het advies om binnen het basiszorgcontract voor 2017 vooral wel de module kwetsbare ouderen af te sluiten indien u hiermee wilt doorgaan.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de ouderenzorgmodule? Neem contact op met Gijsbertjan van Breukelen, gj.vanbreukelen@cooperatiezorgnu.nl.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

NUGezond in oprichting

18 februari 2021

Om de transitie van RegiozorgNU goed vorm te geven, zijn we bezig met de oprichting van NUGezond. NUGezond wordt een adviesorgaan binnen RegiozorgNU waarin bestuurders vanuit de samenwerkingsverbanden raad geven…

Lees verder

Nieuwe gezichten

15 februari 2021

Het team van RegiozorgNU breidt zich verder uit! Sinds deze maand versterken Tesse, Danita en Eva het team. Zij stellen zich graag aan je voor.  De chemie is er! Tesse…

Lees verder

Scholingsagenda 2021

20 januari 2021

Dit jaar bieden we je veel online scholingen aan. En als het straks wellicht weer kan, ook fysiek. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de planning. Het overzicht voor…

Lees verder

Aanbod Toekomstbestendige huisartsenzorg

17 december 2020

Alle huisartsenpraktijken hebben onze toelichting en statusupdate op de toekomstbestendige huisartsenzorg per mail ontvangen. Deze toelichting is relevant voor de huisartsen die Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar hebben. In 2021 komt er…

Lees verder

Meer nieuwsberichten