Controle zorgplan podotherapeut

Bij patiënten die SIMMS 2, Zorgprofiel 3 en hoger hebben, is de voetzorg gegarandeerd door de pedicure en de podotherapeut. De podotherapeut vult de voetcontrole en het zorgplan in. De voetcontrole hoeft niet extra gecontroleerd te worden in het POH spreekuur. Wel moet het zorgplan van de podotherapeut gecontroleerd worden. Hiervoor is een korte handleiding opgesteld (zie onderstaande afbeeldingen).

In de loop van 2017 bekijken we of de voetregistratie goed gaat en houden wij u hierover uiteraard op de hoogte via de nieuwsbrief.

Handleiding controle zorgplan podotherapeut

02- Voetcontrole02 - Voetcontrole deel 2

Meer informatie

Wilt u meer weten over de zorgplan controle? Neem contact op met Helga Koelemij, h.koelemij@ketenzorgnu.nl.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Toekomstbestendige huisartsenzorg

19 november 2020

Afgelopen vrijdag hebben alle huisartsenpraktijken onze toelichting en statusupdate op de toekomstbestendige huisartsenzorg per mail ontvangen. Deze toelichting is vooral relevant voor de huisartsen die Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar…

Lees verder

Overgang Digitaal logboek naar PGO

12 november 2020

Vanaf 1 januari 2021 is het digitale logboek van de patiënt, onderdeel van Portavita, niet meer beschikbaar. Op dit moment kijken wij naar optimale alternatieven zoals de PGO (Persoonlijke Gezondheidsomgeving) Gezondheidsmeter…

Lees verder

Verhoging declaratie OPEN

3 november 2020

Eind september heeft OPEN voor de eerste keer de lijst met huisartspraktijken die online inzage daadwerkelijk in gebruik hebben genomen gedeeld met Zorgverzekeraars Nederland (ZN). De praktijken op deze lijst,…

Lees verder

Meer nieuwsberichten