Spiegelbijeenkomst DM – Zorg op maat

Ging het in de voorgaande jaren met name om de cijfers van onze zorggroep, tijdens de Spiegelbijeenkomst DM op 9 maart is de aandacht verlegd naar zorg op maat. Hierbij hoort aandacht voor gedragsverandering, gezamenlijke besluitvorming en zelfmanagement. Ook kwam de zorgvernieuwing aan bod waarbij invulling werd gegeven aan de digitale ondersteuning van de patiënt. De initiatieven en proeftuinen in de regio boden een sprankelend en aanstekelijk kijkje in de keuken van collega’s. Het netwerkmoment werd erg gewaardeerd en de ontwikkelingen in de regio werden met aandacht gevolgd.

Bekijk de handout van de presentaties:


Handout Presentatie Spiegelbijeenkomst DM 2017

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Over Sam Siemssen

17 september 2020

Sam Siemssen werkt sinds 1 augustus als directeur bij RegiozorgNU en SpoedzorgNU. Hij stelt zich graag uitgebreid voor en vertelt over zijn eerste indrukken als nieuwe directeur. Bekend met de…

Lees verder

Flash Glucose Monitoring

17 september 2020

Sinds de Flash Glucose Monitoring (FGM) wordt vergoed voor mensen die minimaal vier keer per dag insuline spuiten, krijgen we af en toe vragen over de behandeling. De Langerhans online…

Lees verder

E-learning Longformularium en EVS

17 september 2020

Maak je al gebruik van het Regionaal Longformularium Utrecht in de dagelijkse praktijk? Veel zorgverleners in de huisartsenpraktijken en in de ziekenhuizen in onze regio schrijven nu voor volgens dit formularium. In…

Lees verder

Collega’s SpoedzorgNU

17 september 2020

Het team van SpoedzorgNU is versterkt! De volgende dames versterken het team: Laura Goverts als kwaliteitsfunctionaris, Esther Schouten als HR manager (ook voor RegiozorgNU) en tenslotte Esther van Montfoort in…

Lees verder

Meer nieuwsberichten