Spiegelbijeenkomst DM – Zorg op maat

Ging het in de voorgaande jaren met name om de cijfers van onze zorggroep, tijdens de Spiegelbijeenkomst DM op 9 maart is de aandacht verlegd naar zorg op maat. Hierbij hoort aandacht voor gedragsverandering, gezamenlijke besluitvorming en zelfmanagement. Ook kwam de zorgvernieuwing aan bod waarbij invulling werd gegeven aan de digitale ondersteuning van de patiënt. De initiatieven en proeftuinen in de regio boden een sprankelend en aanstekelijk kijkje in de keuken van collega’s. Het netwerkmoment werd erg gewaardeerd en de ontwikkelingen in de regio werden met aandacht gevolgd.

Bekijk de handout van de presentaties:


Handout Presentatie Spiegelbijeenkomst DM 2017

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

NUGezond in oprichting

18 februari 2021

Om de transitie van RegiozorgNU goed vorm te geven, zijn we bezig met de oprichting van NUGezond. NUGezond wordt een adviesorgaan binnen RegiozorgNU waarin bestuurders vanuit de samenwerkingsverbanden raad geven…

Lees verder

Nieuwe gezichten

15 februari 2021

Het team van RegiozorgNU breidt zich verder uit! Sinds deze maand versterken Tesse, Danita en Eva het team. Zij stellen zich graag aan je voor.  De chemie is er! Tesse…

Lees verder

Scholingsagenda 2021

20 januari 2021

Dit jaar bieden we je veel online scholingen aan. En als het straks wellicht weer kan, ook fysiek. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de planning. Het overzicht voor…

Lees verder

Aanbod Toekomstbestendige huisartsenzorg

17 december 2020

Alle huisartsenpraktijken hebben onze toelichting en statusupdate op de toekomstbestendige huisartsenzorg per mail ontvangen. Deze toelichting is relevant voor de huisartsen die Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar hebben. In 2021 komt er…

Lees verder

Meer nieuwsberichten