Spiegelbijeenkomst DM – Zorg op maat

Ging het in de voorgaande jaren met name om de cijfers van onze zorggroep, tijdens de Spiegelbijeenkomst DM op 9 maart is de aandacht verlegd naar zorg op maat. Hierbij hoort aandacht voor gedragsverandering, gezamenlijke besluitvorming en zelfmanagement. Ook kwam de zorgvernieuwing aan bod waarbij invulling werd gegeven aan de digitale ondersteuning van de patiënt. De initiatieven en proeftuinen in de regio boden een sprankelend en aanstekelijk kijkje in de keuken van collega’s. Het netwerkmoment werd erg gewaardeerd en de ontwikkelingen in de regio werden met aandacht gevolgd.

Bekijk de handout van de presentaties:


Handout Presentatie Spiegelbijeenkomst DM 2017

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Toekomstbestendige huisartsenzorg

19 november 2020

Afgelopen vrijdag hebben alle huisartsenpraktijken onze toelichting en statusupdate op de toekomstbestendige huisartsenzorg per mail ontvangen. Deze toelichting is vooral relevant voor de huisartsen die Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar…

Lees verder

Overgang Digitaal logboek naar PGO

12 november 2020

Vanaf 1 januari 2021 is het digitale logboek van de patiënt, onderdeel van Portavita, niet meer beschikbaar. Op dit moment kijken wij naar optimale alternatieven zoals de PGO (Persoonlijke Gezondheidsomgeving) Gezondheidsmeter…

Lees verder

Verhoging declaratie OPEN

3 november 2020

Eind september heeft OPEN voor de eerste keer de lijst met huisartspraktijken die online inzage daadwerkelijk in gebruik hebben genomen gedeeld met Zorgverzekeraars Nederland (ZN). De praktijken op deze lijst,…

Lees verder

Meer nieuwsberichten