Invitational Artrose

“Ik ga vanaf morgen vragen aan mijn patiënt wat heeft u al thuis gedaan?” was een van de enthousiaste reacties tijdens de Invitational Artrose. Op 11 april heeft in de grote zaal van het Antonius ziekenhuis in Leidsche Rijn deze Invitational plaats gevonden. Tijdens deze bijeenkomst hebben KetenzorgNU, de Maartenskliniek, het St. Antonius ziekenhuis en het KNGF in samenwerking met Raedelijn en Zorgbelang Gelderland de laatste ontwikkelingen in de (regionale) artrosezorg hebben besproken, waarna er diverse patiënt journeys waren.

Een stap verder

Het doel van de invitational was dat zoveel mogelijk disciplines, zoals huisartsen, orthopeden, reumatologen en fysiotherapeuten, samen met een patiënt bespraken welke factoren nu voor de patiënt van belang waren in de zorg voor zijn of haar artrose. Een inspirerende en nuttige middag, die ons weer een stap verder heeft gebracht op weg naar het uiteindelijke doel: een in onze regio goed georganiseerde, multidisciplinaire, patiëntgerichte Artrose zorgketen.

Bekijk het verslag van de Invitational Artrose.

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze bijeenkomst of de Artrose zorgketen? Neem contact op met Gijsbertjan van Breukelen, gj.vanbreukelen@cooperatiezorgnu.nl.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Toekomstbestendige huisartsenzorg

19 november 2020

Afgelopen vrijdag hebben alle huisartsenpraktijken onze toelichting en statusupdate op de toekomstbestendige huisartsenzorg per mail ontvangen. Deze toelichting is vooral relevant voor de huisartsen die Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar…

Lees verder

Overgang Digitaal logboek naar PGO

12 november 2020

Vanaf 1 januari 2021 is het digitale logboek van de patiënt, onderdeel van Portavita, niet meer beschikbaar. Op dit moment kijken wij naar optimale alternatieven zoals de PGO (Persoonlijke Gezondheidsomgeving) Gezondheidsmeter…

Lees verder

Verhoging declaratie OPEN

3 november 2020

Eind september heeft OPEN voor de eerste keer de lijst met huisartspraktijken die online inzage daadwerkelijk in gebruik hebben genomen gedeeld met Zorgverzekeraars Nederland (ZN). De praktijken op deze lijst,…

Lees verder

Meer nieuwsberichten