Invitational Artrose

“Ik ga vanaf morgen vragen aan mijn patiënt wat heeft u al thuis gedaan?” was een van de enthousiaste reacties tijdens de Invitational Artrose. Op 11 april heeft in de grote zaal van het Antonius ziekenhuis in Leidsche Rijn deze Invitational plaats gevonden. Tijdens deze bijeenkomst hebben KetenzorgNU, de Maartenskliniek, het St. Antonius ziekenhuis en het KNGF in samenwerking met Raedelijn en Zorgbelang Gelderland de laatste ontwikkelingen in de (regionale) artrosezorg hebben besproken, waarna er diverse patiënt journeys waren.

Een stap verder

Het doel van de invitational was dat zoveel mogelijk disciplines, zoals huisartsen, orthopeden, reumatologen en fysiotherapeuten, samen met een patiënt bespraken welke factoren nu voor de patiënt van belang waren in de zorg voor zijn of haar artrose. Een inspirerende en nuttige middag, die ons weer een stap verder heeft gebracht op weg naar het uiteindelijke doel: een in onze regio goed georganiseerde, multidisciplinaire, patiëntgerichte Artrose zorgketen.

Bekijk het verslag van de Invitational Artrose.

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze bijeenkomst of de Artrose zorgketen? Neem contact op met Gijsbertjan van Breukelen, gj.vanbreukelen@cooperatiezorgnu.nl.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Nieuwe teamleden RegiozorgNU en SpoedzorgNU

24 september 2021

De teams van RegiozorgNU en SpoedzorgNU hebben twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Mariska Eindhoven is managementassistente bij SpoedzorgNU en Mounir Lemouh versterkt de financiële afdeling van SpoedzorgNU en RegiozorgNU. Zij stellen…

Lees verder

Trots! HKZ-certificaat behaald

7 september 2021

SpoedzorgNU is met het kwaliteitsmanagementsysteem nu officieel gecertificeerd voor de HKZ norm Huisartsendienstenstructuren. Hier zijn we trots op! Wij staan voor kwaliteit Met dit HKZ keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de…

Lees verder

PGO veldtest met patiënten

6 september 2021

Het ophalen van gegevens in de PGO zal in het begin nog niet vlekkeloos verlopen. Daarom organiseren we de komende maanden veldtesten met patiënten en Curavista om de kinderziektes op…

Lees verder

Meer nieuwsberichten