Invitational Artrose

“Ik ga vanaf morgen vragen aan mijn patiënt wat heeft u al thuis gedaan?” was een van de enthousiaste reacties tijdens de Invitational Artrose. Op 11 april heeft in de grote zaal van het Antonius ziekenhuis in Leidsche Rijn deze Invitational plaats gevonden. Tijdens deze bijeenkomst hebben KetenzorgNU, de Maartenskliniek, het St. Antonius ziekenhuis en het KNGF in samenwerking met Raedelijn en Zorgbelang Gelderland de laatste ontwikkelingen in de (regionale) artrosezorg hebben besproken, waarna er diverse patiënt journeys waren.

Een stap verder

Het doel van de invitational was dat zoveel mogelijk disciplines, zoals huisartsen, orthopeden, reumatologen en fysiotherapeuten, samen met een patiënt bespraken welke factoren nu voor de patiënt van belang waren in de zorg voor zijn of haar artrose. Een inspirerende en nuttige middag, die ons weer een stap verder heeft gebracht op weg naar het uiteindelijke doel: een in onze regio goed georganiseerde, multidisciplinaire, patiëntgerichte Artrose zorgketen.

Bekijk het verslag van de Invitational Artrose.

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze bijeenkomst of de Artrose zorgketen? Neem contact op met Gijsbertjan van Breukelen, gj.vanbreukelen@cooperatiezorgnu.nl.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

NUGezond in oprichting

18 februari 2021

Om de transitie van RegiozorgNU goed vorm te geven, zijn we bezig met de oprichting van NUGezond. NUGezond wordt een adviesorgaan binnen RegiozorgNU waarin bestuurders vanuit de samenwerkingsverbanden raad geven…

Lees verder

Nieuwe gezichten

15 februari 2021

Het team van RegiozorgNU breidt zich verder uit! Sinds deze maand versterken Tesse, Danita en Eva het team. Zij stellen zich graag aan je voor.  De chemie is er! Tesse…

Lees verder

Scholingsagenda 2021

20 januari 2021

Dit jaar bieden we je veel online scholingen aan. En als het straks wellicht weer kan, ook fysiek. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de planning. Het overzicht voor…

Lees verder

Aanbod Toekomstbestendige huisartsenzorg

17 december 2020

Alle huisartsenpraktijken hebben onze toelichting en statusupdate op de toekomstbestendige huisartsenzorg per mail ontvangen. Deze toelichting is relevant voor de huisartsen die Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar hebben. In 2021 komt er…

Lees verder

Meer nieuwsberichten