Invitational Artrose

“Ik ga vanaf morgen vragen aan mijn patiënt wat heeft u al thuis gedaan?” was een van de enthousiaste reacties tijdens de Invitational Artrose. Op 11 april heeft in de grote zaal van het Antonius ziekenhuis in Leidsche Rijn deze Invitational plaats gevonden. Tijdens deze bijeenkomst hebben KetenzorgNU, de Maartenskliniek, het St. Antonius ziekenhuis en het KNGF in samenwerking met Raedelijn en Zorgbelang Gelderland de laatste ontwikkelingen in de (regionale) artrosezorg hebben besproken, waarna er diverse patiënt journeys waren.

Een stap verder

Het doel van de invitational was dat zoveel mogelijk disciplines, zoals huisartsen, orthopeden, reumatologen en fysiotherapeuten, samen met een patiënt bespraken welke factoren nu voor de patiënt van belang waren in de zorg voor zijn of haar artrose. Een inspirerende en nuttige middag, die ons weer een stap verder heeft gebracht op weg naar het uiteindelijke doel: een in onze regio goed georganiseerde, multidisciplinaire, patiëntgerichte Artrose zorgketen.

Bekijk het verslag van de Invitational Artrose.

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze bijeenkomst of de Artrose zorgketen? Neem contact op met Gijsbertjan van Breukelen, gj.vanbreukelen@cooperatiezorgnu.nl.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Over Sam Siemssen

17 september 2020

Sam Siemssen werkt sinds 1 augustus als directeur bij RegiozorgNU en SpoedzorgNU. Hij stelt zich graag uitgebreid voor en vertelt over zijn eerste indrukken als nieuwe directeur. Bekend met de…

Lees verder

Flash Glucose Monitoring

17 september 2020

Sinds de Flash Glucose Monitoring (FGM) wordt vergoed voor mensen die minimaal vier keer per dag insuline spuiten, krijgen we af en toe vragen over de behandeling. De Langerhans online…

Lees verder

E-learning Longformularium en EVS

17 september 2020

Maak je al gebruik van het Regionaal Longformularium Utrecht in de dagelijkse praktijk? Veel zorgverleners in de huisartsenpraktijken en in de ziekenhuizen in onze regio schrijven nu voor volgens dit formularium. In…

Lees verder

Collega’s SpoedzorgNU

17 september 2020

Het team van SpoedzorgNU is versterkt! De volgende dames versterken het team: Laura Goverts als kwaliteitsfunctionaris, Esther Schouten als HR manager (ook voor RegiozorgNU) en tenslotte Esther van Montfoort in…

Lees verder

Meer nieuwsberichten