RondOm Podotherapeuten ontwikkelt een voor de zorg unieke app

Het verlenen van service en het leveren van de best mogelijke kwaliteit van zorg zijn speerpunten van RondOm Podotherapeuten. Onder kwaliteit van zorg verstaan zij: geen wachtlijst, goede bereikbaarheid zowel telefonisch als qua locaties, gebruik van de nieuwste kennis en technieken, streven naar optimale behandelresultaten en actief contact met andere (para) medici binnen de diverse gezondheidscentra. Uiteraard dit alles om de juiste zorg aan de patiënt te kunnen bieden. RondOm Podotherapeuten heeft daarom een zeer uitgebreide en voor de zorg unieke, podotherapie app ontwikkeld.

Alle informatie RondOm

In deze app vindt men alle informatie omtrent RondOm op een overzichtelijke en eigentijdse wijze. Buiten informatie over de locaties en de podotherapeuten, biedt deze app ook zorg op maat voor patiënten van RondOm. De patiënt kan via een afgeschermd patiënten-portaal bij de persoonlijke gegevens zoals resultaten van drukmetingen, echografische beelden en artsenrapporten. Ook zijn eventuele persoonlijke adviezen zoals oefeningen zichtbaar in dit portaal.
Daarnaast kunnen diabetes patiënten via push berichten worden herinnerd aan hun dagelijkse voetscreening om wondjes te voorkomen en kunnen zij bij twijfel heel eenvoudig een foto van hun voeten maken en doorsturen naar hun podotherapeut.

Gebruik App

Het gebruik van de app is kosteloos en voldoet aan de regelgeving voor beveiliging en privacy bescherming en is bovendien op ieder moment te annuleren/verwijderen. De RondOm Podotherapeuten app is verkrijgbaar in de App Store (iOS) en via Google play (Android).

Meer informatie

Wilt u meer weten over RondOm? Lees dan ook verslag Diabetische voetzorg in de basisverzekering. Dit is een overzicht van wat er de afgelopen drie jaar is gebeurd bij RondOm en een beschouwing op de toekomst.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Over Sam Siemssen

17 september 2020

Sam Siemssen werkt sinds 1 augustus als directeur bij RegiozorgNU en SpoedzorgNU. Hij stelt zich graag uitgebreid voor en vertelt over zijn eerste indrukken als nieuwe directeur. Bekend met de…

Lees verder

Flash Glucose Monitoring

17 september 2020

Sinds de Flash Glucose Monitoring (FGM) wordt vergoed voor mensen die minimaal vier keer per dag insuline spuiten, krijgen we af en toe vragen over de behandeling. De Langerhans online…

Lees verder

E-learning Longformularium en EVS

17 september 2020

Maak je al gebruik van het Regionaal Longformularium Utrecht in de dagelijkse praktijk? Veel zorgverleners in de huisartsenpraktijken en in de ziekenhuizen in onze regio schrijven nu voor volgens dit formularium. In…

Lees verder

Collega’s SpoedzorgNU

17 september 2020

Het team van SpoedzorgNU is versterkt! De volgende dames versterken het team: Laura Goverts als kwaliteitsfunctionaris, Esther Schouten als HR manager (ook voor RegiozorgNU) en tenslotte Esther van Montfoort in…

Lees verder

Meer nieuwsberichten