RondOm Podotherapeuten ontwikkelt een voor de zorg unieke app

Het verlenen van service en het leveren van de best mogelijke kwaliteit van zorg zijn speerpunten van RondOm Podotherapeuten. Onder kwaliteit van zorg verstaan zij: geen wachtlijst, goede bereikbaarheid zowel telefonisch als qua locaties, gebruik van de nieuwste kennis en technieken, streven naar optimale behandelresultaten en actief contact met andere (para) medici binnen de diverse gezondheidscentra. Uiteraard dit alles om de juiste zorg aan de patiënt te kunnen bieden. RondOm Podotherapeuten heeft daarom een zeer uitgebreide en voor de zorg unieke, podotherapie app ontwikkeld.

Alle informatie RondOm

In deze app vindt men alle informatie omtrent RondOm op een overzichtelijke en eigentijdse wijze. Buiten informatie over de locaties en de podotherapeuten, biedt deze app ook zorg op maat voor patiënten van RondOm. De patiënt kan via een afgeschermd patiënten-portaal bij de persoonlijke gegevens zoals resultaten van drukmetingen, echografische beelden en artsenrapporten. Ook zijn eventuele persoonlijke adviezen zoals oefeningen zichtbaar in dit portaal.
Daarnaast kunnen diabetes patiënten via push berichten worden herinnerd aan hun dagelijkse voetscreening om wondjes te voorkomen en kunnen zij bij twijfel heel eenvoudig een foto van hun voeten maken en doorsturen naar hun podotherapeut.

Gebruik App

Het gebruik van de app is kosteloos en voldoet aan de regelgeving voor beveiliging en privacy bescherming en is bovendien op ieder moment te annuleren/verwijderen. De RondOm Podotherapeuten app is verkrijgbaar in de App Store (iOS) en via Google play (Android).

Meer informatie

Wilt u meer weten over RondOm? Lees dan ook verslag Diabetische voetzorg in de basisverzekering. Dit is een overzicht van wat er de afgelopen drie jaar is gebeurd bij RondOm en een beschouwing op de toekomst.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Scholingsagenda 2021

20 januari 2021

Dit jaar bieden we je veel online scholingen aan. En als het straks wellicht weer kan, ook fysiek. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de planning. Het overzicht voor…

Lees verder

Aanbod Toekomstbestendige huisartsenzorg

17 december 2020

Alle huisartsenpraktijken hebben onze toelichting en statusupdate op de toekomstbestendige huisartsenzorg per mail ontvangen. Deze toelichting is relevant voor de huisartsen die Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar hebben. In 2021 komt er…

Lees verder

Even voorstellen: Rinske Krale

17 december 2020

Rinske: “Sinds 1 december ben ik werkzaam in de functie van Teammanager bij SpoedzorgNU en ben integraal verantwoordelijk voor het functioneren van de Spoedpost. Ik ga mij bezig houden met…

Lees verder

Meer nieuwsberichten