RondOm Podotherapeuten ontwikkelt een voor de zorg unieke app

Het verlenen van service en het leveren van de best mogelijke kwaliteit van zorg zijn speerpunten van RondOm Podotherapeuten. Onder kwaliteit van zorg verstaan zij: geen wachtlijst, goede bereikbaarheid zowel telefonisch als qua locaties, gebruik van de nieuwste kennis en technieken, streven naar optimale behandelresultaten en actief contact met andere (para) medici binnen de diverse gezondheidscentra. Uiteraard dit alles om de juiste zorg aan de patiënt te kunnen bieden. RondOm Podotherapeuten heeft daarom een zeer uitgebreide en voor de zorg unieke, podotherapie app ontwikkeld.

Alle informatie RondOm

In deze app vindt men alle informatie omtrent RondOm op een overzichtelijke en eigentijdse wijze. Buiten informatie over de locaties en de podotherapeuten, biedt deze app ook zorg op maat voor patiënten van RondOm. De patiënt kan via een afgeschermd patiënten-portaal bij de persoonlijke gegevens zoals resultaten van drukmetingen, echografische beelden en artsenrapporten. Ook zijn eventuele persoonlijke adviezen zoals oefeningen zichtbaar in dit portaal.
Daarnaast kunnen diabetes patiënten via push berichten worden herinnerd aan hun dagelijkse voetscreening om wondjes te voorkomen en kunnen zij bij twijfel heel eenvoudig een foto van hun voeten maken en doorsturen naar hun podotherapeut.

Gebruik App

Het gebruik van de app is kosteloos en voldoet aan de regelgeving voor beveiliging en privacy bescherming en is bovendien op ieder moment te annuleren/verwijderen. De RondOm Podotherapeuten app is verkrijgbaar in de App Store (iOS) en via Google play (Android).

Meer informatie

Wilt u meer weten over RondOm? Lees dan ook verslag Diabetische voetzorg in de basisverzekering. Dit is een overzicht van wat er de afgelopen drie jaar is gebeurd bij RondOm en een beschouwing op de toekomst.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Nieuwe teamleden RegiozorgNU en SpoedzorgNU

24 september 2021

De teams van RegiozorgNU en SpoedzorgNU hebben twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Mariska Eindhoven is managementassistente bij SpoedzorgNU en Mounir Lemouh versterkt de financiële afdeling van SpoedzorgNU en RegiozorgNU. Zij stellen…

Lees verder

Trots! HKZ-certificaat behaald

7 september 2021

SpoedzorgNU is met het kwaliteitsmanagementsysteem nu officieel gecertificeerd voor de HKZ norm Huisartsendienstenstructuren. Hier zijn we trots op! Wij staan voor kwaliteit Met dit HKZ keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de…

Lees verder

PGO veldtest met patiënten

6 september 2021

Het ophalen van gegevens in de PGO zal in het begin nog niet vlekkeloos verlopen. Daarom organiseren we de komende maanden veldtesten met patiënten en Curavista om de kinderziektes op…

Lees verder

Meer nieuwsberichten