Portavita – Van Snapshots naar Analytics

Eerder berichtten wij u over de veranderde indicatoren feedback via Portavita. De snapshots die sinds begin dit jaar niet meer worden bijgehouden in Portavita, zijn vervangen door Portavita Analytics. Vanwege de grote verandering, geven wij u graag extra informatie.

 

Reports en Patiënt Explorer

Via Portavita Analytics komt u in een nieuw scherm. In dit scherm kunt u kiezen uit Reports of uit Patiënt Explorer.


In Reports vindt u de status van ketenzorg volgens de regels van de NHG. In deze overzichten kunt u (in de html versie) direct doorklikken naar de betreffende patiënt. In Patiënt Explorer kunt u zelf onderzoeken aanmaken. Wij hebben voor u alvast de presets klaargezet waarbij u een overzicht krijgt over de status van inspanningen voor variabele bekostiging.

Overzichten


De eerste overzichten zijn van de COPD ketenzorg. U kunt hier twee verschillende overzichten aanklikken. In het eerste overzicht ziet u hoe de percentages van de registraties ervoor staan van de rookstatus en de MRC en CCQ meting. Daaronder volgt het overzicht van het aantal COPD ketenpatiënten die zijn overgedragen naar de tweede lijn. Alles gegevens zijn tot een jaar terug te zien. Voor de uitbetaling van variabele bekostiging is de einddatum van 31 december leidend. Voor CVRM zijn er vier overzichten klaargezet. Het eerste en tweede overzicht betreft de patiënten die verzekerd zijn bij Zilveren Kruis Achmea. Zo kunt u monitoren of de business case loopt zoals gewenst.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Portavita Analytics? Neem contact op met Marian Verkerk, m.verkerk@ketenzorgnu.nl.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

NUGezond in oprichting

18 februari 2021

Om de transitie van RegiozorgNU goed vorm te geven, zijn we bezig met de oprichting van NUGezond. NUGezond wordt een adviesorgaan binnen RegiozorgNU waarin bestuurders vanuit de samenwerkingsverbanden raad geven…

Lees verder

Nieuwe gezichten

15 februari 2021

Het team van RegiozorgNU breidt zich verder uit! Sinds deze maand versterken Tesse, Danita en Eva het team. Zij stellen zich graag aan je voor.  De chemie is er! Tesse…

Lees verder

Scholingsagenda 2021

20 januari 2021

Dit jaar bieden we je veel online scholingen aan. En als het straks wellicht weer kan, ook fysiek. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de planning. Het overzicht voor…

Lees verder

Aanbod Toekomstbestendige huisartsenzorg

17 december 2020

Alle huisartsenpraktijken hebben onze toelichting en statusupdate op de toekomstbestendige huisartsenzorg per mail ontvangen. Deze toelichting is relevant voor de huisartsen die Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar hebben. In 2021 komt er…

Lees verder

Meer nieuwsberichten