Update Portavita 4.8.0 en 4.9.0

Portavita heeft weer een nieuwe update. In de update 4.8.0 zijn onder meer de volgende punten verbeterd: Vanaf deze release is er een koppeling beschikbaar met het webportaal POH-5minuteninfo. Ook zijn de regels wat versoepeld en kunnen de meeste onderzoeken in ‘Alle Onderzoeken’ worden uitgevoerd ongeacht of de patiënt de bijhorende behandeling heeft. Ook is het mogelijk om ook in de ‘rode bollenkolom’ te zoeken bij COPD en VRM. Een belangrijke aanpassing in de update 4.9.0 is de invoer van de Ziektelastmeter conform de Long Alliantie Nederland (LAN). Na invoer van de Ziektelastmeter COPD volgt het resultaat in een ballonnendiagram, deze is op te vragen via Monitor. Het is voor de patiënt niet altijd duidelijk wat een doel is en waarom deze gemaakt moet worden. De Ziektelastmeter geeft hier inzicht in en koppelt de ziektelast aan de behandeling.

Bekijk de update Portavita 4.8.0
Bekijk de update Portavita 4.9.0

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Over Sam Siemssen

17 september 2020

Sam Siemssen werkt sinds 1 augustus als directeur bij RegiozorgNU en SpoedzorgNU. Hij stelt zich graag uitgebreid voor en vertelt over zijn eerste indrukken als nieuwe directeur. Bekend met de…

Lees verder

Flash Glucose Monitoring

17 september 2020

Sinds de Flash Glucose Monitoring (FGM) wordt vergoed voor mensen die minimaal vier keer per dag insuline spuiten, krijgen we af en toe vragen over de behandeling. De Langerhans online…

Lees verder

E-learning Longformularium en EVS

17 september 2020

Maak je al gebruik van het Regionaal Longformularium Utrecht in de dagelijkse praktijk? Veel zorgverleners in de huisartsenpraktijken en in de ziekenhuizen in onze regio schrijven nu voor volgens dit formularium. In…

Lees verder

Collega’s SpoedzorgNU

17 september 2020

Het team van SpoedzorgNU is versterkt! De volgende dames versterken het team: Laura Goverts als kwaliteitsfunctionaris, Esther Schouten als HR manager (ook voor RegiozorgNU) en tenslotte Esther van Montfoort in…

Lees verder

Meer nieuwsberichten