Update Portavita 4.8.0 en 4.9.0

Portavita heeft weer een nieuwe update. In de update 4.8.0 zijn onder meer de volgende punten verbeterd: Vanaf deze release is er een koppeling beschikbaar met het webportaal POH-5minuteninfo. Ook zijn de regels wat versoepeld en kunnen de meeste onderzoeken in ‘Alle Onderzoeken’ worden uitgevoerd ongeacht of de patiënt de bijhorende behandeling heeft. Ook is het mogelijk om ook in de ‘rode bollenkolom’ te zoeken bij COPD en VRM. Een belangrijke aanpassing in de update 4.9.0 is de invoer van de Ziektelastmeter conform de Long Alliantie Nederland (LAN). Na invoer van de Ziektelastmeter COPD volgt het resultaat in een ballonnendiagram, deze is op te vragen via Monitor. Het is voor de patiënt niet altijd duidelijk wat een doel is en waarom deze gemaakt moet worden. De Ziektelastmeter geeft hier inzicht in en koppelt de ziektelast aan de behandeling.

Bekijk de update Portavita 4.8.0
Bekijk de update Portavita 4.9.0

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

NUGezond in oprichting

18 februari 2021

Om de transitie van RegiozorgNU goed vorm te geven, zijn we bezig met de oprichting van NUGezond. NUGezond wordt een adviesorgaan binnen RegiozorgNU waarin bestuurders vanuit de samenwerkingsverbanden raad geven…

Lees verder

Nieuwe gezichten

15 februari 2021

Het team van RegiozorgNU breidt zich verder uit! Sinds deze maand versterken Tesse, Danita en Eva het team. Zij stellen zich graag aan je voor.  De chemie is er! Tesse…

Lees verder

Scholingsagenda 2021

20 januari 2021

Dit jaar bieden we je veel online scholingen aan. En als het straks wellicht weer kan, ook fysiek. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de planning. Het overzicht voor…

Lees verder

Aanbod Toekomstbestendige huisartsenzorg

17 december 2020

Alle huisartsenpraktijken hebben onze toelichting en statusupdate op de toekomstbestendige huisartsenzorg per mail ontvangen. Deze toelichting is relevant voor de huisartsen die Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar hebben. In 2021 komt er…

Lees verder

Meer nieuwsberichten