Update Portavita 4.8.0 en 4.9.0

Portavita heeft weer een nieuwe update. In de update 4.8.0 zijn onder meer de volgende punten verbeterd: Vanaf deze release is er een koppeling beschikbaar met het webportaal POH-5minuteninfo. Ook zijn de regels wat versoepeld en kunnen de meeste onderzoeken in ‘Alle Onderzoeken’ worden uitgevoerd ongeacht of de patiënt de bijhorende behandeling heeft. Ook is het mogelijk om ook in de ‘rode bollenkolom’ te zoeken bij COPD en VRM. Een belangrijke aanpassing in de update 4.9.0 is de invoer van de Ziektelastmeter conform de Long Alliantie Nederland (LAN). Na invoer van de Ziektelastmeter COPD volgt het resultaat in een ballonnendiagram, deze is op te vragen via Monitor. Het is voor de patiënt niet altijd duidelijk wat een doel is en waarom deze gemaakt moet worden. De Ziektelastmeter geeft hier inzicht in en koppelt de ziektelast aan de behandeling.

Bekijk de update Portavita 4.8.0
Bekijk de update Portavita 4.9.0

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Toekomstbestendige huisartsenzorg

19 november 2020

Afgelopen vrijdag hebben alle huisartsenpraktijken onze toelichting en statusupdate op de toekomstbestendige huisartsenzorg per mail ontvangen. Deze toelichting is vooral relevant voor de huisartsen die Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar…

Lees verder

Overgang Digitaal logboek naar PGO

12 november 2020

Vanaf 1 januari 2021 is het digitale logboek van de patiënt, onderdeel van Portavita, niet meer beschikbaar. Op dit moment kijken wij naar optimale alternatieven zoals de PGO (Persoonlijke Gezondheidsomgeving) Gezondheidsmeter…

Lees verder

Verhoging declaratie OPEN

3 november 2020

Eind september heeft OPEN voor de eerste keer de lijst met huisartspraktijken die online inzage daadwerkelijk in gebruik hebben genomen gedeeld met Zorgverzekeraars Nederland (ZN). De praktijken op deze lijst,…

Lees verder

Meer nieuwsberichten