Clientenpanel – patiënten gezocht

Patiëntervaringen zijn waardevolle richtinggevers voor te ontwikkelen zorg. Daarom wordt binnenkort (december of januari) van 17.30 – 19.00 uur een cliëntpanel georganiseerd bij KetenzorgNU, Atoomweg 50 in Utrecht. We zijn op zoek naar patiënten voor dit panel.

Het cliëntpanel

We vragen patiënten naar hun ervaringen met Persoonsgerichte zorg, met het digitaal platform Gezondheidsmeter of met het Diabetes jaargesprek volgens de NDF Pilot. We vragen met name welke communicatie vanuit KetenzorgNU nodig is om zelfmanagement verder te ondersteunen. Heeft u een patiënt die in dit kader mee zou kunnen denken? Geef dit dan door aan Marian Verkerk, m.verkerk@ketenzorgnu.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met de patiënten, zorgen voor een gezellige avond (eventueel voor vervoer) en een attentie als dank voor de geïnvesteerde tijd.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over dit cliëntpanel? Bekijk dan de Bevestigingsbrief patiëntpanel 2017 die de patiënten ter bevestiging ontvangen.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Toekomstbestendige huisartsenzorg

19 november 2020

Afgelopen vrijdag hebben alle huisartsenpraktijken onze toelichting en statusupdate op de toekomstbestendige huisartsenzorg per mail ontvangen. Deze toelichting is vooral relevant voor de huisartsen die Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar…

Lees verder

Overgang Digitaal logboek naar PGO

12 november 2020

Vanaf 1 januari 2021 is het digitale logboek van de patiënt, onderdeel van Portavita, niet meer beschikbaar. Op dit moment kijken wij naar optimale alternatieven zoals de PGO (Persoonlijke Gezondheidsomgeving) Gezondheidsmeter…

Lees verder

Verhoging declaratie OPEN

3 november 2020

Eind september heeft OPEN voor de eerste keer de lijst met huisartspraktijken die online inzage daadwerkelijk in gebruik hebben genomen gedeeld met Zorgverzekeraars Nederland (ZN). De praktijken op deze lijst,…

Lees verder

Meer nieuwsberichten