Clientenpanel – patiënten gezocht

Patiëntervaringen zijn waardevolle richtinggevers voor te ontwikkelen zorg. Daarom wordt binnenkort (december of januari) van 17.30 – 19.00 uur een cliëntpanel georganiseerd bij KetenzorgNU, Atoomweg 50 in Utrecht. We zijn op zoek naar patiënten voor dit panel.

Het cliëntpanel

We vragen patiënten naar hun ervaringen met Persoonsgerichte zorg, met het digitaal platform Gezondheidsmeter of met het Diabetes jaargesprek volgens de NDF Pilot. We vragen met name welke communicatie vanuit KetenzorgNU nodig is om zelfmanagement verder te ondersteunen. Heeft u een patiënt die in dit kader mee zou kunnen denken? Geef dit dan door aan Marian Verkerk, m.verkerk@ketenzorgnu.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met de patiënten, zorgen voor een gezellige avond (eventueel voor vervoer) en een attentie als dank voor de geïnvesteerde tijd.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over dit cliëntpanel? Bekijk dan de Bevestigingsbrief patiëntpanel 2017 die de patiënten ter bevestiging ontvangen.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

NUGezond in oprichting

18 februari 2021

Om de transitie van RegiozorgNU goed vorm te geven, zijn we bezig met de oprichting van NUGezond. NUGezond wordt een adviesorgaan binnen RegiozorgNU waarin bestuurders vanuit de samenwerkingsverbanden raad geven…

Lees verder

Nieuwe gezichten

15 februari 2021

Het team van RegiozorgNU breidt zich verder uit! Sinds deze maand versterken Tesse, Danita en Eva het team. Zij stellen zich graag aan je voor.  De chemie is er! Tesse…

Lees verder

Scholingsagenda 2021

20 januari 2021

Dit jaar bieden we je veel online scholingen aan. En als het straks wellicht weer kan, ook fysiek. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de planning. Het overzicht voor…

Lees verder

Aanbod Toekomstbestendige huisartsenzorg

17 december 2020

Alle huisartsenpraktijken hebben onze toelichting en statusupdate op de toekomstbestendige huisartsenzorg per mail ontvangen. Deze toelichting is relevant voor de huisartsen die Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar hebben. In 2021 komt er…

Lees verder

Meer nieuwsberichten