Clientenpanel – patiënten gezocht

Patiëntervaringen zijn waardevolle richtinggevers voor te ontwikkelen zorg. Daarom wordt binnenkort (december of januari) van 17.30 – 19.00 uur een cliëntpanel georganiseerd bij KetenzorgNU, Atoomweg 50 in Utrecht. We zijn op zoek naar patiënten voor dit panel.

Het cliëntpanel

We vragen patiënten naar hun ervaringen met Persoonsgerichte zorg, met het digitaal platform Gezondheidsmeter of met het Diabetes jaargesprek volgens de NDF Pilot. We vragen met name welke communicatie vanuit KetenzorgNU nodig is om zelfmanagement verder te ondersteunen. Heeft u een patiënt die in dit kader mee zou kunnen denken? Geef dit dan door aan Marian Verkerk, m.verkerk@ketenzorgnu.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met de patiënten, zorgen voor een gezellige avond (eventueel voor vervoer) en een attentie als dank voor de geïnvesteerde tijd.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over dit cliëntpanel? Bekijk dan de Bevestigingsbrief patiëntpanel 2017 die de patiënten ter bevestiging ontvangen.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Over Sam Siemssen

17 september 2020

Sam Siemssen werkt sinds 1 augustus als directeur bij RegiozorgNU en SpoedzorgNU. Hij stelt zich graag uitgebreid voor en vertelt over zijn eerste indrukken als nieuwe directeur. Bekend met de…

Lees verder

Flash Glucose Monitoring

17 september 2020

Sinds de Flash Glucose Monitoring (FGM) wordt vergoed voor mensen die minimaal vier keer per dag insuline spuiten, krijgen we af en toe vragen over de behandeling. De Langerhans online…

Lees verder

E-learning Longformularium en EVS

17 september 2020

Maak je al gebruik van het Regionaal Longformularium Utrecht in de dagelijkse praktijk? Veel zorgverleners in de huisartsenpraktijken en in de ziekenhuizen in onze regio schrijven nu voor volgens dit formularium. In…

Lees verder

Collega’s SpoedzorgNU

17 september 2020

Het team van SpoedzorgNU is versterkt! De volgende dames versterken het team: Laura Goverts als kwaliteitsfunctionaris, Esther Schouten als HR manager (ook voor RegiozorgNU) en tenslotte Esther van Montfoort in…

Lees verder

Meer nieuwsberichten