Online modules van KSYOS TeleGGZ

​De online modules van KSYOS TeleGGZ bieden een goede ondersteuning in de begeleiding van mensen met psychische problemen. Naast de gesprekken met de POH-GGZ kunnen patiënten thuis met de begeleiding aan de slag op het moment dat het hen schikt en hebben ze meer zelf de regie. Zowel uit ervaring als uit onderzoek weten we dat de gecombineerde begeleiding effectief is.

Jaarlijkse rapportage opvragen

Maakt u al gebruik van de online modules? Dan kunt u bij ZorgNU jaarlijks de rapportage opvragen over uw gebruik. Zo ziet u in één oogopslag hoeveel uitnodigingen u heeft verstuurd, hoeveel mensen gestart zijn en welke modules u gebruikt.

Tips implementatie

Wilt u gebruik maken van de modules, maar vindt u het lastig om eHealth in te voeren? Dan hebben we de volgende implementatie tips voor u. Als u nog geen gebruik maakt van KSYOS TeleGGZ, lees dan meer over het aanbod. Meer informatie over de ervaringen van patiënten, POH-GGZ en huisartsen met eHealth vindt u hier.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de Online modules van KSYOS TeleGGZ of wilt u hier gebruik van maken in de praktijk? Neem dan contact op met Helga Koelemij, h.koelemij@ketenzorgnu.nl.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Over Sam Siemssen

17 september 2020

Sam Siemssen werkt sinds 1 augustus als directeur bij RegiozorgNU en SpoedzorgNU. Hij stelt zich graag uitgebreid voor en vertelt over zijn eerste indrukken als nieuwe directeur. Bekend met de…

Lees verder

Flash Glucose Monitoring

17 september 2020

Sinds de Flash Glucose Monitoring (FGM) wordt vergoed voor mensen die minimaal vier keer per dag insuline spuiten, krijgen we af en toe vragen over de behandeling. De Langerhans online…

Lees verder

E-learning Longformularium en EVS

17 september 2020

Maak je al gebruik van het Regionaal Longformularium Utrecht in de dagelijkse praktijk? Veel zorgverleners in de huisartsenpraktijken en in de ziekenhuizen in onze regio schrijven nu voor volgens dit formularium. In…

Lees verder

Collega’s SpoedzorgNU

17 september 2020

Het team van SpoedzorgNU is versterkt! De volgende dames versterken het team: Laura Goverts als kwaliteitsfunctionaris, Esther Schouten als HR manager (ook voor RegiozorgNU) en tenslotte Esther van Montfoort in…

Lees verder

Meer nieuwsberichten