Online modules van KSYOS TeleGGZ

​De online modules van KSYOS TeleGGZ bieden een goede ondersteuning in de begeleiding van mensen met psychische problemen. Naast de gesprekken met de POH-GGZ kunnen patiënten thuis met de begeleiding aan de slag op het moment dat het hen schikt en hebben ze meer zelf de regie. Zowel uit ervaring als uit onderzoek weten we dat de gecombineerde begeleiding effectief is.

Jaarlijkse rapportage opvragen

Maakt u al gebruik van de online modules? Dan kunt u bij ZorgNU jaarlijks de rapportage opvragen over uw gebruik. Zo ziet u in één oogopslag hoeveel uitnodigingen u heeft verstuurd, hoeveel mensen gestart zijn en welke modules u gebruikt.

Tips implementatie

Wilt u gebruik maken van de modules, maar vindt u het lastig om eHealth in te voeren? Dan hebben we de volgende implementatie tips voor u. Als u nog geen gebruik maakt van KSYOS TeleGGZ, lees dan meer over het aanbod. Meer informatie over de ervaringen van patiënten, POH-GGZ en huisartsen met eHealth vindt u hier.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de Online modules van KSYOS TeleGGZ of wilt u hier gebruik van maken in de praktijk? Neem dan contact op met Helga Koelemij, h.koelemij@ketenzorgnu.nl.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

NUGezond in oprichting

18 februari 2021

Om de transitie van RegiozorgNU goed vorm te geven, zijn we bezig met de oprichting van NUGezond. NUGezond wordt een adviesorgaan binnen RegiozorgNU waarin bestuurders vanuit de samenwerkingsverbanden raad geven…

Lees verder

Nieuwe gezichten

15 februari 2021

Het team van RegiozorgNU breidt zich verder uit! Sinds deze maand versterken Tesse, Danita en Eva het team. Zij stellen zich graag aan je voor.  De chemie is er! Tesse…

Lees verder

Scholingsagenda 2021

20 januari 2021

Dit jaar bieden we je veel online scholingen aan. En als het straks wellicht weer kan, ook fysiek. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de planning. Het overzicht voor…

Lees verder

Aanbod Toekomstbestendige huisartsenzorg

17 december 2020

Alle huisartsenpraktijken hebben onze toelichting en statusupdate op de toekomstbestendige huisartsenzorg per mail ontvangen. Deze toelichting is relevant voor de huisartsen die Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar hebben. In 2021 komt er…

Lees verder

Meer nieuwsberichten