Online modules van KSYOS TeleGGZ

​De online modules van KSYOS TeleGGZ bieden een goede ondersteuning in de begeleiding van mensen met psychische problemen. Naast de gesprekken met de POH-GGZ kunnen patiënten thuis met de begeleiding aan de slag op het moment dat het hen schikt en hebben ze meer zelf de regie. Zowel uit ervaring als uit onderzoek weten we dat de gecombineerde begeleiding effectief is.

Jaarlijkse rapportage opvragen

Maakt u al gebruik van de online modules? Dan kunt u bij ZorgNU jaarlijks de rapportage opvragen over uw gebruik. Zo ziet u in één oogopslag hoeveel uitnodigingen u heeft verstuurd, hoeveel mensen gestart zijn en welke modules u gebruikt.

Tips implementatie

Wilt u gebruik maken van de modules, maar vindt u het lastig om eHealth in te voeren? Dan hebben we de volgende implementatie tips voor u. Als u nog geen gebruik maakt van KSYOS TeleGGZ, lees dan meer over het aanbod. Meer informatie over de ervaringen van patiënten, POH-GGZ en huisartsen met eHealth vindt u hier.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de Online modules van KSYOS TeleGGZ of wilt u hier gebruik van maken in de praktijk? Neem dan contact op met Helga Koelemij, h.koelemij@ketenzorgnu.nl.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Toekomstbestendige huisartsenzorg

19 november 2020

Afgelopen vrijdag hebben alle huisartsenpraktijken onze toelichting en statusupdate op de toekomstbestendige huisartsenzorg per mail ontvangen. Deze toelichting is vooral relevant voor de huisartsen die Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar…

Lees verder

Overgang Digitaal logboek naar PGO

12 november 2020

Vanaf 1 januari 2021 is het digitale logboek van de patiënt, onderdeel van Portavita, niet meer beschikbaar. Op dit moment kijken wij naar optimale alternatieven zoals de PGO (Persoonlijke Gezondheidsomgeving) Gezondheidsmeter…

Lees verder

Verhoging declaratie OPEN

3 november 2020

Eind september heeft OPEN voor de eerste keer de lijst met huisartspraktijken die online inzage daadwerkelijk in gebruik hebben genomen gedeeld met Zorgverzekeraars Nederland (ZN). De praktijken op deze lijst,…

Lees verder

Meer nieuwsberichten