Ledenkorting Mediq Medeco

ZorgNU heeft per 1 februari 2018 een overeenkomst afgesloten met Mediq Medeco voor de levering van medische disposables, praktijkinrichting, apparatuur en onderhoud. Alle leden kunnen van een aantrekkelijke korting gebruik maken.

Kortingsafspraak

Als lid van ZorgNU willen wij u graag laten profiteren van de gemaakte kortingsafspraken, zoals:

  • 20% korting op medische disposables
  • 20% korting op instrumentarium en praktijkinrichting
  • 15% korting op onderhoud

Wat mag u van Mediq Medeco verwachten?

U kunt rekenen op de kwaliteit van het brede assortiment. Aanvullend biedt Mediq Medeco u kennis in de vorm van (geaccrediteerde) trainingen, product-gebruik, efficiënte logistiek en digitale diensten zoals onze scanmodule en webshop www.pluspunt.mediqmedeco.nl. Ook staan zij voor u klaar voor onderhoud van uw apparatuur.

Meld u aan en profiteer van de kortingsafspraak

Wanneer u gebruik wilt maken van de afspraken in het contract, kunt u zich hiervoor aanmelden. Hiervoor kunt u het aanmeldingsformulier sturen naar cs.eerstelijn@mediq.com.

 

Bestellen

Artikelen bestellen kan eenvoudig via www.pluspunt.mediqmedeco.nl. Met de gratis scanmodule kunt u uw assortiment eenvoudig beheren en bestellen door middel van het scannen van barcodes. Contactpersoon voor de scanmodule (en overige vragen) is Tom Overgoor, Tom.Overgoor@mediq.com.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Mediq Medeco? Neem dan contact op via telefoonnummer 0186-634500 of stuur een bericht naar cs.eerstelijn@mediq.com.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Toekomstbestendige huisartsenzorg

19 november 2020

Afgelopen vrijdag hebben alle huisartsenpraktijken onze toelichting en statusupdate op de toekomstbestendige huisartsenzorg per mail ontvangen. Deze toelichting is vooral relevant voor de huisartsen die Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar…

Lees verder

Overgang Digitaal logboek naar PGO

12 november 2020

Vanaf 1 januari 2021 is het digitale logboek van de patiënt, onderdeel van Portavita, niet meer beschikbaar. Op dit moment kijken wij naar optimale alternatieven zoals de PGO (Persoonlijke Gezondheidsomgeving) Gezondheidsmeter…

Lees verder

Verhoging declaratie OPEN

3 november 2020

Eind september heeft OPEN voor de eerste keer de lijst met huisartspraktijken die online inzage daadwerkelijk in gebruik hebben genomen gedeeld met Zorgverzekeraars Nederland (ZN). De praktijken op deze lijst,…

Lees verder

Meer nieuwsberichten