Ledenkorting Mediq Medeco

ZorgNU heeft per 1 februari 2018 een overeenkomst afgesloten met Mediq Medeco voor de levering van medische disposables, praktijkinrichting, apparatuur en onderhoud. Alle leden kunnen van een aantrekkelijke korting gebruik maken.

Kortingsafspraak

Als lid van ZorgNU willen wij u graag laten profiteren van de gemaakte kortingsafspraken, zoals:

  • 20% korting op medische disposables
  • 20% korting op instrumentarium en praktijkinrichting
  • 15% korting op onderhoud

Wat mag u van Mediq Medeco verwachten?

U kunt rekenen op de kwaliteit van het brede assortiment. Aanvullend biedt Mediq Medeco u kennis in de vorm van (geaccrediteerde) trainingen, product-gebruik, efficiënte logistiek en digitale diensten zoals onze scanmodule en webshop www.pluspunt.mediqmedeco.nl. Ook staan zij voor u klaar voor onderhoud van uw apparatuur.

Meld u aan en profiteer van de kortingsafspraak

Wanneer u gebruik wilt maken van de afspraken in het contract, kunt u zich hiervoor aanmelden. Hiervoor kunt u het aanmeldingsformulier sturen naar cs.eerstelijn@mediq.com.

 

Bestellen

Artikelen bestellen kan eenvoudig via www.pluspunt.mediqmedeco.nl. Met de gratis scanmodule kunt u uw assortiment eenvoudig beheren en bestellen door middel van het scannen van barcodes. Contactpersoon voor de scanmodule (en overige vragen) is Tom Overgoor, Tom.Overgoor@mediq.com.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Mediq Medeco? Neem dan contact op via telefoonnummer 0186-634500 of stuur een bericht naar cs.eerstelijn@mediq.com.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Therapieland vernieuwd

14 juni 2021

De omgeving van Therapieland voor GGZ wordt binnenkort vernieuwd. Op maandag 5 juli is het nieuwe platform beschikbaar voor alle huisartsen, POH’s en specialisten. Je hoeft zelf niets te doen om…

Lees verder

Gewonnen lunches OPEN

31 mei 2021

Twee praktijklocaties wonnen een feestelijke lunch tijdens de OPEN regiobijeenkomst op 11 mei. De praktijk met de snelste stijging van het online inzage percentage: Huisartsenpraktijk Dool in Montfoort en de…

Lees verder

Regioplan – Samen op koers!

20 mei 2021

Komende periode gaat RegiozorgNU aan de slag met het Regioplan 2022-2024, welke de werktitel ‘Samen op koers!’ heeft gekregen. Het Regioplan geeft richting aan de maatschappelijke en organisatorische opgaven waar…

Lees verder

Meer nieuwsberichten