Variabele bekostiging 2018

Voor 2018 zijn nieuwe contractafspraken met Zilveren Kruis en VGZ gemaakt. Hierin zijn ook nieuwe afspraken over de variabele bekostiging opgenomen. Uit de KetenzorgNU kwaliteitswerkgroepen kwam de wens om de variabele bekostiging te richten op persoonsgerichte zorg. Dit jaar is daarom de variabele bekostiging vooral gericht op het stimuleren van Het Nieuwe Zorgwerken binnen alle ketens en het integreren van de Ziektelastmeter binnen de COPD ketenzorg.

Doelstellingen 2017 behaald

De doelstellingen van de variabele bekostiging voor 2017 zijn behaald en eind maart levert KetenzorgNU de cijfers aan voor de landelijke benchmark en verzekeraars. Heeft u uw totale populatie nog niet doorgegeven? Dit kan alsnog via m.verkerk@ketenzorgnu.nl.

Hoe staat het ervoor in 2018?

Wilt u weten hoe de zorggroep ervoor staat? Bekijk de variabele bekostiging 2018. In dit document ziet u tevens de cijfers van 2017 ter vergelijking.

Resultaten op praktijkniveau

Wilt u op praktijk niveau uw resultaten zien? Deze vindt u in Portavita Analytics via onderstaande mappen.

Meer informatie

Heeft u vragen over de variabele bekostiging? Neem contact op met Marian Verkerk, m.verkerk@ketenzorgnu.nl.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Meer nieuwsberichten