Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dit betekent dat er nu dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). KetenzorgNU heeft een algemene verwerkersovereenkomst voor u opgesteld waarmee u kunt aantonen dat KetenzorgNU als uw verwerker voldoet aan de voorwaarden van de AVG. Binnenkort ontvangt u een getekende verwerkersovereenkomsten per Hagro.

Bekijk de KetenzorgNU verwerkersovereenkomst.

 

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Kick-off module ouderen

13 december 2021

Per 1 januari 2022 heeft RegiozorgNU een regionaal contract met Zilveren Kruis voor de module ‘Samenwerking rondom Kwetsbare Ouderen’. Dit bereiden we vanuit RegiozorgNU voor met de huisartsenpraktijken én de…

Lees verder

Meer nieuwsberichten