Spiegelbijeenkomst DM

In mei was alweer de zesde Spiegelbijeenkomst Diabetes, aanleiding voor een terugblik en een update:

Terugblik

Drie jaar geleden hebben we ingezet op de persoonsgerichte zorg met verschillende projecten zoals het NDF project ‘Persoonsgerichte zorg’, het project ‘Meten is weten’ en het project ‘Ondersteunende zelfzorg en IZP’. Deze projecten komen nu samen in Het Nieuwe Zorgwerken waarin ook eHealth is opgenomen. Goed om te zien dat landelijk deze beweging nu ook is ingezet met de distributie van consultvoorbereidingskaarten door de NDF en het Instituut voor Positieve Gezondheid. De consultvoorbereidingskaarten zijn goed ontvangen. Heeft u ook interesse in deze spreekuurondersteuning? Stuur dan een bericht aan Marian Verkerk, m.verkerk@ketenzorgnu.nl.


De samenvatting van de nieuwe richtlijn en de verdieping GGZ in de vorm van de presentatie diabetes en depressie en het interview met POH Moniek Neplenbroek en POH GGZ Micheal Lans zijn goed ontvangen tijdens de Spiegelbijeenkomst. Op veler verzoek hierbij dan ook de presentaties:

Bekijk ook de Toolkit ‘Mijn Diabetesjaargesprek’. We zien elkaar graag de volgende keer weer!

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Over Sam Siemssen

17 september 2020

Sam Siemssen werkt sinds 1 augustus als directeur bij RegiozorgNU en SpoedzorgNU. Hij stelt zich graag uitgebreid voor en vertelt over zijn eerste indrukken als nieuwe directeur. Bekend met de…

Lees verder

Flash Glucose Monitoring

17 september 2020

Sinds de Flash Glucose Monitoring (FGM) wordt vergoed voor mensen die minimaal vier keer per dag insuline spuiten, krijgen we af en toe vragen over de behandeling. De Langerhans online…

Lees verder

E-learning Longformularium en EVS

17 september 2020

Maak je al gebruik van het Regionaal Longformularium Utrecht in de dagelijkse praktijk? Veel zorgverleners in de huisartsenpraktijken en in de ziekenhuizen in onze regio schrijven nu voor volgens dit formularium. In…

Lees verder

Collega’s SpoedzorgNU

17 september 2020

Het team van SpoedzorgNU is versterkt! De volgende dames versterken het team: Laura Goverts als kwaliteitsfunctionaris, Esther Schouten als HR manager (ook voor RegiozorgNU) en tenslotte Esther van Montfoort in…

Lees verder

Meer nieuwsberichten