Spiegelbijeenkomst DM

In mei was alweer de zesde Spiegelbijeenkomst Diabetes, aanleiding voor een terugblik en een update:

Terugblik

Drie jaar geleden hebben we ingezet op de persoonsgerichte zorg met verschillende projecten zoals het NDF project ‘Persoonsgerichte zorg’, het project ‘Meten is weten’ en het project ‘Ondersteunende zelfzorg en IZP’. Deze projecten komen nu samen in Het Nieuwe Zorgwerken waarin ook eHealth is opgenomen. Goed om te zien dat landelijk deze beweging nu ook is ingezet met de distributie van consultvoorbereidingskaarten door de NDF en het Instituut voor Positieve Gezondheid. De consultvoorbereidingskaarten zijn goed ontvangen. Heeft u ook interesse in deze spreekuurondersteuning? Stuur dan een bericht aan Marian Verkerk, m.verkerk@ketenzorgnu.nl.


De samenvatting van de nieuwe richtlijn en de verdieping GGZ in de vorm van de presentatie diabetes en depressie en het interview met POH Moniek Neplenbroek en POH GGZ Micheal Lans zijn goed ontvangen tijdens de Spiegelbijeenkomst. Op veler verzoek hierbij dan ook de presentaties:

Bekijk ook de Toolkit ‘Mijn Diabetesjaargesprek’. We zien elkaar graag de volgende keer weer!

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Meer nieuwsberichten