Spiegelbijeenkomst DM

In mei was alweer de zesde Spiegelbijeenkomst Diabetes, aanleiding voor een terugblik en een update:

Terugblik

Drie jaar geleden hebben we ingezet op de persoonsgerichte zorg met verschillende projecten zoals het NDF project ‘Persoonsgerichte zorg’, het project ‘Meten is weten’ en het project ‘Ondersteunende zelfzorg en IZP’. Deze projecten komen nu samen in Het Nieuwe Zorgwerken waarin ook eHealth is opgenomen. Goed om te zien dat landelijk deze beweging nu ook is ingezet met de distributie van consultvoorbereidingskaarten door de NDF en het Instituut voor Positieve Gezondheid. De consultvoorbereidingskaarten zijn goed ontvangen. Heeft u ook interesse in deze spreekuurondersteuning? Stuur dan een bericht aan Marian Verkerk, m.verkerk@ketenzorgnu.nl.


De samenvatting van de nieuwe richtlijn en de verdieping GGZ in de vorm van de presentatie diabetes en depressie en het interview met POH Moniek Neplenbroek en POH GGZ Micheal Lans zijn goed ontvangen tijdens de Spiegelbijeenkomst. Op veler verzoek hierbij dan ook de presentaties:

Bekijk ook de Toolkit ‘Mijn Diabetesjaargesprek’. We zien elkaar graag de volgende keer weer!

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

NUGezond in oprichting

18 februari 2021

Om de transitie van RegiozorgNU goed vorm te geven, zijn we bezig met de oprichting van NUGezond. NUGezond wordt een adviesorgaan binnen RegiozorgNU waarin bestuurders vanuit de samenwerkingsverbanden raad geven…

Lees verder

Nieuwe gezichten

15 februari 2021

Het team van RegiozorgNU breidt zich verder uit! Sinds deze maand versterken Tesse, Danita en Eva het team. Zij stellen zich graag aan je voor.  De chemie is er! Tesse…

Lees verder

Scholingsagenda 2021

20 januari 2021

Dit jaar bieden we je veel online scholingen aan. En als het straks wellicht weer kan, ook fysiek. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de planning. Het overzicht voor…

Lees verder

Aanbod Toekomstbestendige huisartsenzorg

17 december 2020

Alle huisartsenpraktijken hebben onze toelichting en statusupdate op de toekomstbestendige huisartsenzorg per mail ontvangen. Deze toelichting is relevant voor de huisartsen die Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar hebben. In 2021 komt er…

Lees verder

Meer nieuwsberichten