Overstappen loont! 

ZorgNU heeft met Mediq Medeco nieuwe afspraken gemaakt waar u, als lid van de Coöperatie, van kunt profiteren. Binnenkort ontvangen de leden van ZorgNU hierover een direct mailing van Mediq Medeco.

Gunstige voorwaarden

Als totaalleverancier voor eerstelijnszorgprofessionals biedt Mediq Medeco u een breed scala aan disposables, instrumentarium en apparatuur, praktijkinrichting en uiteraard technische service. Als lid van ZorgNU ontvangt u automatisch de volgende korting op uw bestelling:

  • Disposable artikelen      : 23 %
  • Investeringsgoederen  : 20 %
  • Technische service         : 15 %

Mediq Medeco biedt in de nieuwe overeenkomst 23% i.p.v. 20% korting op disposibale artikelen. De leden die al zijn aangesloten en nieuwe praktijken kunnen hier bij de volgende bestelling direct voordeel van hebben.

Werk Lean met de gratis Scanmodule

Met de gratis scan- en voorraadmodule is Lean werken heel gemakkelijk. U scant eenvoudig uw producten en uploadt uw bestelling naar de webshop www.pluspunt.mediqmedeco.nl met enkele muisklikken. De artikelen worden de volgende dag bij u afgeleverd. Het grote voordeel is dat u de voorraden precies op het juiste niveau kunt houden, verspilling tegengaat en de kosten onder controle heeft. De scanmodule is volledig kosteloos en wordt geïnstalleerd en uitgelegd door rayonmanager Tom Overgoor.

Deskundig en betrokken

Of het nu gaat om een eenvoudige tongspatel of een geavanceerd ecg-apparaat, het team van  Customer Service medewerkers staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en advies te geven. Uw Rayonmanager is Tom Overgoor en hij komt graag naar u toe om uw vragen te beantwoorden, de scanmodule te installeren en alles te vertellen over onze producten en diensten. De eigen technische dienst is er voor installaties, onderhoud en reparaties in uw praktijk.

Overstappen moeilijk?

Helemaal niet. Eén telefoontje of e-mail naar Tom Overgoor is voldoende. Hij is te bereiken op 06-53937916 of tom.overgoor@mediq.com. Daarnaast beantwoordt hij graag eventuele vragen die u heeft. U ontvangt bij aanmelding een mooi welkomstpakket. Uiteraard kunt u ook onze Customer Service bellen: 0186-6345000.
Mediq Medeco hoopt dat nieuwe praktijken, net als de meeste van de al aangesloten praktijken van ZorgNU, ook kiest voor de aangeboden diensten. Mediq Medeco staat voor u klaar!

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Meer nieuwsberichten