Vanaf januari 2020 – RegiozorgNU

In januari gaat KetenzorgNU op in de regio organisatie RegiozorgNU. Maar hoe zit dat nu? Wat verandert er? Of blijft alles hetzelfde? Er gebeurt heel veel, maar weet dat er voor uw praktijkvoering en de ketentarieven geen veranderingen zijn. Dit loopt gewoon door.

Geen invloed op zorgtarieven

De ontwikkeling naar RegiozorgNU heeft betrekking op de overhead gelden (O&I voor de wijken en de regio. De contractering heeft geen invloed op de zorgtarieven. Deze worden op dezelfde wijze bekostigd.

 

Governance

RegiozorgNU krijgt naast de eerste eigenaar ZorgNU een eigenaar erbij vanuit de multidisciplinaire zorg. Dat is de op te richten coöperatie NUGezond.

Meer informatie

Wilt u meer weten over RegiozorgNU? Half januari is de nieuwe website RegiozorgNU.nl online. Dan ontvangt u ook een extra nieuwsbrief met alle informatie over deze organisatie. Heeft u nu al vragen? Neem dan contact op met Eugen Zuiderwijk, e.zuiderwijk@ketenzorgnu.nl of M. 06-20 40 70 57.

 

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Toekomstbestendige huisartsenzorg

19 november 2020

Afgelopen vrijdag hebben alle huisartsenpraktijken onze toelichting en statusupdate op de toekomstbestendige huisartsenzorg per mail ontvangen. Deze toelichting is vooral relevant voor de huisartsen die Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar…

Lees verder

Overgang Digitaal logboek naar PGO

12 november 2020

Vanaf 1 januari 2021 is het digitale logboek van de patiënt, onderdeel van Portavita, niet meer beschikbaar. Op dit moment kijken wij naar optimale alternatieven zoals de PGO (Persoonlijke Gezondheidsomgeving) Gezondheidsmeter…

Lees verder

Verhoging declaratie OPEN

3 november 2020

Eind september heeft OPEN voor de eerste keer de lijst met huisartspraktijken die online inzage daadwerkelijk in gebruik hebben genomen gedeeld met Zorgverzekeraars Nederland (ZN). De praktijken op deze lijst,…

Lees verder

Meer nieuwsberichten