Vanaf januari 2020 – RegiozorgNU

In januari gaat KetenzorgNU op in de regio organisatie RegiozorgNU. Maar hoe zit dat nu? Wat verandert er? Of blijft alles hetzelfde? Er gebeurt heel veel, maar weet dat er voor uw praktijkvoering en de ketentarieven geen veranderingen zijn. Dit loopt gewoon door.

Geen invloed op zorgtarieven

De ontwikkeling naar RegiozorgNU heeft betrekking op de overhead gelden (O&I voor de wijken en de regio. De contractering heeft geen invloed op de zorgtarieven. Deze worden op dezelfde wijze bekostigd.

 

Governance

RegiozorgNU krijgt naast de eerste eigenaar ZorgNU een eigenaar erbij vanuit de multidisciplinaire zorg. Dat is de op te richten coöperatie NUGezond.

Meer informatie

Wilt u meer weten over RegiozorgNU? Half januari is de nieuwe website RegiozorgNU.nl online. Dan ontvangt u ook een extra nieuwsbrief met alle informatie over deze organisatie. Heeft u nu al vragen? Neem dan contact op met Eugen Zuiderwijk, e.zuiderwijk@ketenzorgnu.nl of M. 06-20 40 70 57.

 

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Over Sam Siemssen

17 september 2020

Sam Siemssen werkt sinds 1 augustus als directeur bij RegiozorgNU en SpoedzorgNU. Hij stelt zich graag uitgebreid voor en vertelt over zijn eerste indrukken als nieuwe directeur. Bekend met de…

Lees verder

Flash Glucose Monitoring

17 september 2020

Sinds de Flash Glucose Monitoring (FGM) wordt vergoed voor mensen die minimaal vier keer per dag insuline spuiten, krijgen we af en toe vragen over de behandeling. De Langerhans online…

Lees verder

E-learning Longformularium en EVS

17 september 2020

Maak je al gebruik van het Regionaal Longformularium Utrecht in de dagelijkse praktijk? Veel zorgverleners in de huisartsenpraktijken en in de ziekenhuizen in onze regio schrijven nu voor volgens dit formularium. In…

Lees verder

Collega’s SpoedzorgNU

17 september 2020

Het team van SpoedzorgNU is versterkt! De volgende dames versterken het team: Laura Goverts als kwaliteitsfunctionaris, Esther Schouten als HR manager (ook voor RegiozorgNU) en tenslotte Esther van Montfoort in…

Lees verder

Meer nieuwsberichten