Vanaf januari 2020 – RegiozorgNU

In januari gaat KetenzorgNU op in de regio organisatie RegiozorgNU. Maar hoe zit dat nu? Wat verandert er? Of blijft alles hetzelfde? Er gebeurt heel veel, maar weet dat er voor uw praktijkvoering en de ketentarieven geen veranderingen zijn. Dit loopt gewoon door.

Geen invloed op zorgtarieven

De ontwikkeling naar RegiozorgNU heeft betrekking op de overhead gelden (O&I voor de wijken en de regio. De contractering heeft geen invloed op de zorgtarieven. Deze worden op dezelfde wijze bekostigd.

 

Governance

RegiozorgNU krijgt naast de eerste eigenaar ZorgNU een eigenaar erbij vanuit de multidisciplinaire zorg. Dat is de op te richten coöperatie NUGezond.

Meer informatie

Wilt u meer weten over RegiozorgNU? Half januari is de nieuwe website RegiozorgNU.nl online. Dan ontvangt u ook een extra nieuwsbrief met alle informatie over deze organisatie. Heeft u nu al vragen? Neem dan contact op met Eugen Zuiderwijk, e.zuiderwijk@ketenzorgnu.nl of M. 06-20 40 70 57.

 

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

NUGezond in oprichting

18 februari 2021

Om de transitie van RegiozorgNU goed vorm te geven, zijn we bezig met de oprichting van NUGezond. NUGezond wordt een adviesorgaan binnen RegiozorgNU waarin bestuurders vanuit de samenwerkingsverbanden raad geven…

Lees verder

Nieuwe gezichten

15 februari 2021

Het team van RegiozorgNU breidt zich verder uit! Sinds deze maand versterken Tesse, Danita en Eva het team. Zij stellen zich graag aan je voor.  De chemie is er! Tesse…

Lees verder

Scholingsagenda 2021

20 januari 2021

Dit jaar bieden we je veel online scholingen aan. En als het straks wellicht weer kan, ook fysiek. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de planning. Het overzicht voor…

Lees verder

Aanbod Toekomstbestendige huisartsenzorg

17 december 2020

Alle huisartsenpraktijken hebben onze toelichting en statusupdate op de toekomstbestendige huisartsenzorg per mail ontvangen. Deze toelichting is relevant voor de huisartsen die Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar hebben. In 2021 komt er…

Lees verder

Meer nieuwsberichten