Vanaf januari 2020 – RegiozorgNU

In januari gaat KetenzorgNU op in de regio organisatie RegiozorgNU. Maar hoe zit dat nu? Wat verandert er? Of blijft alles hetzelfde? Er gebeurt heel veel, maar weet dat er voor uw praktijkvoering en de ketentarieven geen veranderingen zijn. Dit loopt gewoon door.

Geen invloed op zorgtarieven

De ontwikkeling naar RegiozorgNU heeft betrekking op de overhead gelden (O&I voor de wijken en de regio. De contractering heeft geen invloed op de zorgtarieven. Deze worden op dezelfde wijze bekostigd.

 

Governance

RegiozorgNU krijgt naast de eerste eigenaar ZorgNU een eigenaar erbij vanuit de multidisciplinaire zorg. Dat is de op te richten coöperatie NUGezond.

Meer informatie

Wilt u meer weten over RegiozorgNU? Half januari is de nieuwe website RegiozorgNU.nl online. Dan ontvangt u ook een extra nieuwsbrief met alle informatie over deze organisatie. Heeft u nu al vragen? Neem dan contact op met Eugen Zuiderwijk, e.zuiderwijk@ketenzorgnu.nl of M. 06-20 40 70 57.

 

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Nieuwe teamleden RegiozorgNU en SpoedzorgNU

24 september 2021

De teams van RegiozorgNU en SpoedzorgNU hebben twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Mariska Eindhoven is managementassistente bij SpoedzorgNU en Mounir Lemouh versterkt de financiële afdeling van SpoedzorgNU en RegiozorgNU. Zij stellen…

Lees verder

Trots! HKZ-certificaat behaald

7 september 2021

SpoedzorgNU is met het kwaliteitsmanagementsysteem nu officieel gecertificeerd voor de HKZ norm Huisartsendienstenstructuren. Hier zijn we trots op! Wij staan voor kwaliteit Met dit HKZ keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de…

Lees verder

PGO veldtest met patiënten

6 september 2021

Het ophalen van gegevens in de PGO zal in het begin nog niet vlekkeloos verlopen. Daarom organiseren we de komende maanden veldtesten met patiënten en Curavista om de kinderziektes op…

Lees verder

Meer nieuwsberichten