Wilt u ook de beste zorg bij artrose voor uw patiënt? Iedereen kan iets doen!

Goed nieuws: door de toegekende subsidie voor betere artrose zorg in de regio Noordwest Utrecht kunnen we het aantal proeftuinen uitbreiden om nog meer patiënten met artrose te bereiken!
Heeft u een goede samenwerking met uw fysiotherapeut? Wilt u de artrosezorg in uw regio professionaliseren? Wilt u ook de kwaliteit van artrosezorg voor de patiënt verbeteren? Meerdere vragen met ja kunnen beantwoorden? Geef u dan samen met uw fysiotherapeut/huisarts op voor de proeftuin artrosezorg!

De proeftuin

Bij deze proeftuinen gaat men uit van het Stepped Care principe als medisch inhoudelijke leidraad en vormt positieve gezondheid de basis. De insteek hierbij is dat door de gecoördineerde communicatie tussen de huisarts, de fysiotherapeut en de orthopedisch chirurg de patiënt beter zicht op heeft op wat men zelf kan doen om de klachten te verminderen en mogelijk operatieve interventies kunnen worden voorkomen of zo lang mogelijk uitgesteld. De patiënt heeft meer eigen regie en is daardoor een andere gesprekspartner.

Doel

Betere begeleiding van mensen met artrose in Noordwest Utrecht door verbeterde samenwerking tussen huisarts-fysiotherapeut-orthopeed.

 

Effect

In de proeftuinen willen we de effecten van onze inzet voor patiënten kwalitatief en de doelmatigheid van zorg kwantitatief zichtbaar maken zodat we kunnen blijven leren en verbeteren.

Aanmelden

Heeft u interesse en wilt u mee doen? Meld u dan aan bij Denise Filippo, 06-13000923, dfilippo@raedelijn.nl of Babs Matthieu, 030-26 44 546, info@raedelijn.nl.

Wat kunt u verwachten?

Als u zich aanmeldt, dan vindt er één keer per twee maanden een voortgangsgesprek plaats bij u op locatie. U ontvangt voor de ingezette uren een vacatievergoeding van €75,- per uur.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het Artrose project? Bekijk dan het eerder verschenen nieuwsbericht. Of bekijk het visuele verslag.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Trots! HKZ-certificaat behaald

7 september 2021

SpoedzorgNU is met het kwaliteitsmanagementsysteem nu officieel gecertificeerd voor de HKZ norm Huisartsendienstenstructuren. Hier zijn we trots op! Wij staan voor kwaliteit Met dit HKZ keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de…

Lees verder

PGO veldtest met patiënten

6 september 2021

Het ophalen van gegevens in de PGO zal in het begin nog niet vlekkeloos verlopen. Daarom organiseren we de komende maanden veldtesten met patiënten en Curavista om de kinderziektes op…

Lees verder

Therapieland vernieuwd

14 juni 2021

De omgeving van Therapieland voor GGZ wordt binnenkort vernieuwd. Op maandag 5 juli is het nieuwe platform beschikbaar voor alle huisartsen, POH’s en specialisten. Je hoeft zelf niets te doen om…

Lees verder

Meer nieuwsberichten