Portavita Update 4.41.0

Portavita heeft weer een nieuwe update uitgebracht.

Bekijk de update:

  • Portavita update 4.41.0
    De oplevering bevat wederom een aantal verbeterpunten. Onder andere zijn de risico categorieën toegevoegd aan de CVRM jaarcontrole en tussentijdse controle, zoals beschreven in de nieuwe CVRM NHG-standaard 2019.
    Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met Portavita Support, support@portavita.eu.
Geplaatst in:

Alle nieuwsberichten

Videoconsult chronische zorg

9 april 2020

Een aantal praktijkondersteuners en huisartsen maken al gebruik maken van de CuraVista Gezondheidsmeter via Portavita. Voor deze praktijken heeft RegiozorgNU een kort instructiefilmpje opgenomen hoe de Gezondheidsmeter kan worden gebruikt…

Lees verder

Meer nieuwsberichten