Bericht aan patiënten – kom met uw zorgvraag naar de praktijk

Bij Huisartsenpraktijk Montfoort merken ze dat patiënten nauwelijks bellen voor andere klachten dan Corona gerelateerde klachten. Om de patiënten gerust te stellen en uit te nodigen ook voor andere klachten langs te mogen komen, stuurden ze onderstaand bericht. Wellicht is dit handig om, in een aangepaste versie, ook naar uw patiënten te sturen.

Op dit moment zijn wij allen in de ban van de maatregelen die de regering heeft genomen tegen het Coronavirus. Wij doen, samen met u, ons uiterste best om dit virus tegen te gaan. In de huisartsenpraktijk zien wij op dit moment patiënten met luchtwegklachten en/of koorts op speciale tijden. Een huisarts ziet de patiënten in beschermende kleding om u en zichzelf te beschermen. 

Wij merken dat op dit moment dat patiënten nauwelijks bellen voor andere klachten. Wij willen u laten weten dat wij telefonisch bereikbaar zijn voor al uw vragen en klachten zodat wij u daarbij kunnen helpen. De praktijkdeur is op dit moment gesloten en is alleen toegankelijk als u een afspraak heeft gemaakt. Uw herhaalmedicijnen kunt u deponeren in de oranje doos die voor de deur staat. Tevens kunt u gebruik maken van de mogelijkheid op onze website www.medischcentrumhofplein.nl om bij uw eigen huisartsenpraktijk zich aan te melden voor het patiëntenportaal zodat u online uw herhaalmedicatie of een e-consult kan aanvragen. 

In deze periode is het juist belangrijk om bij een bezoek aan de huisartsenpost of het ziekenhuis de juiste medische gegevens te hebben voor de arts die u onderzoekt. U kunt op de website www.volgjezorg.nl/toestemming uw toestemming hiervoor geven. 

De fysiotherapie, oefentherapie cesar, diëtiste, etc zijn op dit moment allen bereikbaar en kunnen u online begeleiden bij uw klachten

Geplaatst in: RegiozorgNu

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Transmuraal Incident Melden (TIM)

15 november 2023

Iedere huisarts ervaart wel eens een incident in de overdracht van de zorg vanuit bijvoorbeeld een ziekenhuis, thuiszorg of andere zorgorganisatie. We noemen dit transmurale incidenten. Om te leren van…

Lees verder

Aandacht voor valrisico

12 november 2023

Veel samenwerkingsverbanden hebben al langer aandacht voor valpreventie. Deze initiatieven waren vooral gericht op  ouderen met een hoog valrisico. In de domeinoverstijgende keten wordt nu ook gekeken naar ouderen met…

Lees verder

Verslag Spiegelbijeenkomst

26 oktober 2023

De jaarlijkse spiegelbijeenkomst over geïntegreerde chronische zorg van 5 oktober was een avond vol inzichten en discussies over de toekomst van de chronische zorg. Meer dan tachtig huisartsen, POH’s en…

Lees verder

Meer nieuwsberichten