Vacature – Teammanager SpoedzorgNU

SpoedzorgNU is op zoek naar een Teammanager M/V voor 32 uur per week.

Wij zoeken jou!

Ben jij een manager en op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een nieuwe zorgorganisatie? Lees dan gauw verder!

Wat ga je doen?

Als teammanager ben je, samen met je collega teammanager, integraal verantwoordelijk voor het functioneren van de Spoedpost. Je ressorteert onder de directeur. Als collegiaal team geef je op efficiënte en effectieve wijze leiding aan het team van triagisten. Je stuurt de werkzaamheden op de Spoedpost zo aan, dat medewerkers en huisartsen optimaal aan de zorgvraag van de patiënt kunnen voldoen. Als teammanager:

  • Geef je leiding aan het team triagisten en geef je uitvoering aan het personeelsbeleid
  • Coördineer je de bezettingscapaciteit, signaleer en bespreek je knelpunten met de directie
  • Creëer je draagvlak voor de beleidskeuzes en werkwijzen bij het team en bij de huisartsen, je vertaalt beleid naar concrete werkafspraken en monitort dit
  • Initieer, stimuleer en bewaak je het te voeren beleid op het gebied van kwaliteit, scholing, personeelszaken en financiën
  • Verdeel je samen met je collega teammanager de aandachtsgebieden en taken die bij deze functie horen en vervang je elkaar bij afwezigheid

Over SpoedzorgNU

SpoedzorgNU is een nieuwe huisartsenorganisatie in de regio Noordwest Utrecht waarin 80 praktijken en gezondheidscentra samenwerken, Spoedzorg NU biedt huisartsenzorg tijdens avond-, nacht-, en weekenden op de Spoedpost Noordwest Utrecht en streeft naar naadloze aansluiting op de huisartsen dagzorg en op zorg die ketenpartners in de acute zorg leveren.

De teammanager werkt binnen het team van de Spoedpost Noordwest Utrecht te Leidsche Rijn, gevestigd in het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht. Op de Spoedpost doen huisartsen, die bij de Spoedpost zijn aangesloten, bij toerbeurt dienst.

Enthousiast geworden?

Bekijk de vacature en stuur je CV en motivatie voor 1 juni 2020 naar info@regiozorgnu.nl, ter attentie Hilde Bokkers.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Portavita update 4.43.0 en 4.44.0

9 juni 2020

Portavita heeft weer twee nieuwe updates uitgebracht. Bekijk de update: Portavita update 4.43.0 Portavita update 4.44.0 Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met Portavita Support,…

Lees verder

Vacature – HR adviseur

4 juni 2020

Spoedzorg NU, de nieuwe huisartsenorganisatie in Noordwest Utrecht zoekt een HR- adviseur (m/v), zelfstandig en pro actief, voor 20 uur per week. Wij zoeken jou! Adviseren en ondersteunen. Initiëren. Samenwerken.…

Lees verder

Meer nieuwsberichten