Aangepaste richtlijn hervatten spirometrie

De richtlijn met betrekking tot hervatting van de spirometrie is, in verband met de tijdelijke Corona stop, enigszins aangepast. De belangrijkste aanpassing is dat Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) voor de uitvoerder moet bestaan uit handschoenen, mondmasker én faceshield of bril.

BEKIJK DE AANGEPASTE RICHTLIJN

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Portavita Update 4.49.0

13 oktober 2020

Portavita heeft weer een nieuwe update uitgebracht. De oplevering bevat onder andere aanpassingen aan de jaarcontrole Diabetes en een aantal aanpassingen aan HMP Analytics. Bekijk de update: Portavita update 4.49.0…

Lees verder

Over Sam Siemssen

17 september 2020

Sam Siemssen werkt sinds 1 augustus als directeur bij RegiozorgNU en SpoedzorgNU. Hij stelt zich graag uitgebreid voor en vertelt over zijn eerste indrukken als nieuwe directeur. Bekend met de…

Lees verder

Meer nieuwsberichten