Collega’s SpoedzorgNU

Het team van SpoedzorgNU is versterkt! De volgende dames versterken het team: Laura Goverts als kwaliteitsfunctionaris, Esther Schouten als HR manager (ook voor RegiozorgNU) en tenslotte Esther van Montfoort in de functie van financieel medewerker. Maak kennis met de uitbreiding van het team. 

Het roer ging om bij kwaliteitsmanager Laura

Laura Goverts

Laura Goverts heeft een sociaal wetenschappelijke achtergrond en heeft (vanuit een IT dienstverlener en consultancybedrijf) jarenlang bij de overheid en non-profitorganisaties opdrachten uitgevoerd op het gebied van bedrijfsvoering en dienstverlening. Ze is 45 jaar en woont in Nieuwegein met haar vriend en twee kinderen. Ze houdt van wandelen en fietsen en staat veel langs de (voetbal)lijn.

Laura: “De laatste jaren werkte ik als stafmedewerker kwaliteit. Vlak voor de corona pandemie besloot ik het roer om te gooien en te zoeken naar een baan in de zorg. De pandemie onderstreept voor mij hoe belangrijk de zorg is in het leven van mensen. Met veel plezier werk ik nu als kwaliteitsfunctionaris bij SpoedzorgNU. Geweldig om onderdeel te zijn van deze HAP met bevlogen, professionele, leuke mensen die allen de beste zorg willen leveren aan hun patiënten uit Noordwest-Utrecht.

Mijn focus ligt onder andere op het borgen van de bestaande kwaliteitszorg (HKZ) bij de HAP, het implementeren en monitoren van verbeteringen n.a.v. calamiteiten, incidenten en klachten en de ontwikkeling van een visie op kwaliteit voor SpoedzorgNU.

Heeft u vragen? Ik ben te bereiken via l.goverts@spoedzorgnu.nl of kwaliteit@spoedzorgnu.nl.”

Veel HR ervaring, nieuw in de zorg

Esther Schouten

Esther Schouten is de nieuwe aanwinst voor HR (Human Resource) van RegiozorgNU en ook van SpoedzorgNU. Esther is een zeer ervaren HR adviseur die bij zeer uiteenlopende organisaties haar vak heeft uitgeoefend.

Esther: “Sinds 24 augustus ben ik werkzaam in de functie van HR Adviseur bij RegiozorgNU en SpoedzorgNU. Ik adviseer en ondersteun de directie en het management op personeelsgebied, met specifiek voor Spoedzorg NU als doel het waarborgen van het evenwicht tussen de kwantitatieve en kwalitatieve personeelsbezetting van de huisartsenpost en de zorgvraag. Daarnaast vervul ik ook de HR-taken voor de medewerkers. De zorg is nieuw voor mij, maar met de ervaren collega’s om mij heen ga ik de zorg snel genoeg leren kennen! Heeft u vragen op het gebied van HR? Neem dan contact met mij op via e.schouten@spoedzorgnu.nl.”

Esther regelt de financiële stromen

Esther van Montfoort

Esther: “Mijn eerste kennismaking met de zorg heb ik opgedaan binnen de tandheelkundige wereld waar ik als assistente ben begonnen en na tien jaar als praktijkmanager ben gestopt. Daarna heb ik bij verschillende bedrijven verschillende functies op het financieel gebied vervuld. Tijdens mijn vorige functie bij een zorgaanbieder voor thracheostoma-hulpmiddelen heb ik veel kennis en ervaring opgedaan van de financiële processen die verbonden zijn aan de declaratiestromen binnen de zorg.

Sinds half juli ben ik werkzaam in de functie van financieel medewerkster bij SpoedzorgNU waar ik samen met Glenn Dijkers de financiële stromen verzorg. Daarnaast ga ik samen met naamgenoot Esther Schouten de salarisadministratie uitvoeren. Ik zie het als een leuke uitdaging om binnen SpoedzorgNU er zorg voor te dragen dat deze stromen zo goed mogelijk lopen! Heeft u vragen? Ik ben te bereiken via e.van.montfoort@spoedzorgnu.nl”

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Therapieland vernieuwd

14 juni 2021

De omgeving van Therapieland voor GGZ wordt binnenkort vernieuwd. Op maandag 5 juli is het nieuwe platform beschikbaar voor alle huisartsen, POH’s en specialisten. Je hoeft zelf niets te doen om…

Lees verder

Gewonnen lunches OPEN

31 mei 2021

Twee praktijklocaties wonnen een feestelijke lunch tijdens de OPEN regiobijeenkomst op 11 mei. De praktijk met de snelste stijging van het online inzage percentage: Huisartsenpraktijk Dool in Montfoort en de…

Lees verder

Regioplan – Samen op koers!

20 mei 2021

Komende periode gaat RegiozorgNU aan de slag met het Regioplan 2022-2024, welke de werktitel ‘Samen op koers!’ heeft gekregen. Het Regioplan geeft richting aan de maatschappelijke en organisatorische opgaven waar…

Lees verder

Meer nieuwsberichten