Triagist cum laude geslaagd landelijke kennistoets

Onze SpoedzorgNU triagist, Linda van der Brug, is cum laude geslaagd voor de landelijke kennistoets. Het is de eerste keer dat ze deze toets deed.
Deze score is uitzonderlijk, gezien de toets extreem veel detailkennis vraagt en vol zit met ‘misleidende’ vragen. Linda is begin 2020 bij de huisartsenpost begonnen en volgt de opleiding tot triagist. Naast de landelijke kennistoets moeten nieuwe triagisten nog een aantal opdrachten maken voordat ze ingeschreven kunnen worden in het landelijke register. Linda zal dit in de loop van 2021 waarschijnlijk afronden. We feliciteren Linda in ieder geval met dit mooie resultaat!

 

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

NUGezond in oprichting

18 februari 2021

Om de transitie van RegiozorgNU goed vorm te geven, zijn we bezig met de oprichting van NUGezond. NUGezond wordt een adviesorgaan binnen RegiozorgNU waarin bestuurders vanuit de samenwerkingsverbanden raad geven…

Lees verder

Nieuwe gezichten

15 februari 2021

Het team van RegiozorgNU breidt zich verder uit! Sinds deze maand versterken Tesse, Danita en Eva het team. Zij stellen zich graag aan je voor.  De chemie is er! Tesse…

Lees verder

Scholingsagenda 2021

20 januari 2021

Dit jaar bieden we je veel online scholingen aan. En als het straks wellicht weer kan, ook fysiek. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de planning. Het overzicht voor…

Lees verder

Aanbod Toekomstbestendige huisartsenzorg

17 december 2020

Alle huisartsenpraktijken hebben onze toelichting en statusupdate op de toekomstbestendige huisartsenzorg per mail ontvangen. Deze toelichting is relevant voor de huisartsen die Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar hebben. In 2021 komt er…

Lees verder

Meer nieuwsberichten