Triagist cum laude geslaagd landelijke kennistoets

Onze SpoedzorgNU triagist, Linda van der Brug, is cum laude geslaagd voor de landelijke kennistoets. Het is de eerste keer dat ze deze toets deed.
Deze score is uitzonderlijk, gezien de toets extreem veel detailkennis vraagt en vol zit met ‘misleidende’ vragen. Linda is begin 2020 bij de huisartsenpost begonnen en volgt de opleiding tot triagist. Naast de landelijke kennistoets moeten nieuwe triagisten nog een aantal opdrachten maken voordat ze ingeschreven kunnen worden in het landelijke register. Linda zal dit in de loop van 2021 waarschijnlijk afronden. We feliciteren Linda in ieder geval met dit mooie resultaat!

 

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Toekomstbestendige huisartsenzorg

19 november 2020

Afgelopen vrijdag hebben alle huisartsenpraktijken onze toelichting en statusupdate op de toekomstbestendige huisartsenzorg per mail ontvangen. Deze toelichting is vooral relevant voor de huisartsen die Zilveren Kruis als preferente zorgverzekeraar…

Lees verder

Overgang Digitaal logboek naar PGO

12 november 2020

Vanaf 1 januari 2021 is het digitale logboek van de patiënt, onderdeel van Portavita, niet meer beschikbaar. Op dit moment kijken wij naar optimale alternatieven zoals de PGO (Persoonlijke Gezondheidsomgeving) Gezondheidsmeter…

Lees verder

Verhoging declaratie OPEN

3 november 2020

Eind september heeft OPEN voor de eerste keer de lijst met huisartspraktijken die online inzage daadwerkelijk in gebruik hebben genomen gedeeld met Zorgverzekeraars Nederland (ZN). De praktijken op deze lijst,…

Lees verder

Meer nieuwsberichten