Nieuwe gezichten

Het team van RegiozorgNU breidt zich verder uit! Sinds deze maand versterken Tesse, Danita en Eva het team. Zij stellen zich graag aan je voor. 

De chemie is er!

Tesse Zwijnenburg, junior projectleider


Tesse Zwijnenburg is recent afgestudeerd als MSc Youth Studies en ter ondersteuning op de huisartsenpost komen werken. Naar aanleiding hiervan heeft ze een functie als junior projectleider gekregen.

Tesse vertelt: “In oktober 2020 ben ik gestart bij SpoedzorgNU als ondersteunend management assistente. Dit zou een tijdelijke functie zijn en in januari zou ik afscheid nemen van de Huisartsenpost. Het lot mocht toch anders bepalen. Door de leuke chemie met het team en mijn MSc Youth Studies werd ik gevraagd om me aan te sluiten bij het team van RegiozorgNU als junior projectleider. Hier ligt de nadruk op de vernieuwing in de zorg en, voor mij persoonlijk, de verbetering van eerstelijnszorg voor jeugd. Dit voelde als een geweldige kans als recent-afgestudeerde en ik ga vol enthousiasme dit avontuur aan. Door mijn functie als management assistente ben ik al meer bekend met de wereld van huisartsen, maar veel is nog onbekend terrein. Ik ben vooral benieuwd naar alle belangen, behoeftes en wensen van de doelgroepen, zodat deze inzichten kunnen leiden tot mooie projecten. Zo hoop ik mijn steentje bij te gaan dragen in de wereld van de huisartsenzorg.

Nu ben ik als management assistente te bereiken via t.zwijnenburg@spoedzorgnu.nl of info@spoedzorgnu.nl en als junior projectleider via t.zwijnenburg@regiozorgnu.nl.”

GLI uitrollen in de regio

Danita van der Linden, praktijkconsulent GLI

Danita van der Linden is jouw aanspreekpunt voor de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI). Danita is 28 jaar en woont samen met haar vriend in Mijdrecht. In haar vrije tijd geniet ze ervan om samen met vrienden te koken of lekker de natuur in te gaan.

Danita: “Ik ben werkzaam geweest als manager van de fitnessafdeling van een sport & healthclub. Hier hebben wij een programma ontwikkeld voor leden waarbij de combinatie tussen voeding – bewegen & stressreductie wordt gelegd, eigenlijk de voorloper op de GLI. Dit project hebben wij uitgerold bij meerdere sportscholen in het land. Vanwege deze ervaring heeft RegioZorgNU mij benaderd om de GLI uit te rollen binnen de regio.

Vanaf dit jaar heeft RegioZorgNU de GLI gecontracteerd, waarmee wij zorgverleners de kans willen bieden om met Slimmer en de Beweegkuur aan de slag te gaan. Ik kan jullie steun bieden bij het uitwisselen van ervaringen over groepen die nu al bezig zijn, informatievoorziening en het implementeren van één van de twee programma’s. Ik kijk er erg naar uit om jullie te ontmoeten!

Wil je met mij in contact komen? Stuur dan een bericht naar d.vanderlinden@regiozorgnu.nl. “

Eva ondersteunt bij uitdagingen in de eerste lijn

Eva Baas, programmaleider zorgvernieuwingen a.i.

Eva Baas is tijdelijk aan de slag bij RegiozorgNU als programmaleider zorgvernieuwing. Eva werkt als consultant en heeft ervaring bij diverse (zorg-)organisaties, waaronder ook in de eerste lijn. Ze heeft een achtergrond in Beleid en Management voor de Gezondheidszorg, is 31 jaar en komt uit Dordrecht.

Eva: “Sinds vijf jaar werk ik voor Neo-Mundo. Een bureau dat werving- en selectie combineert met consultancy, specifiek voor de zorg. Dit houdt in dat ik vanuit Neo-Mundo zo’n drie dagen in de week op interim opdrachten werk en de andere twee dagen bezig ben met het werven van managers, directieleden en toezichthouders. In de vijf jaar dat ik hier werk heb ik bijna alle sectoren van zorg mogen ervaren, van ziekenhuis, tot GGZ, ouderenzorg en VVT. Afgelopen jaar heb ik als interim bestuurssecretaris gewerkt bij Huisartsen Gelderse Vallei, een soortgelijke eerstelijnsorganisatie in Ede. Ik vind de eerste lijn een ontzettend leuke sector waar veel ontwikkeling plaats vindt en zet mij de komende periode dan ook graag in om RegiozorgNU te ondersteunen bij alle uitdagingen waar de eerste lijn op dit moment voor staat.

Komende periode ga ik mij allereerst focussen op Toekomstbestendige Huisartsenzorg en de verdere uitrol van VIPLive. Heb je vragen over een van deze onderwerpen? Ik ben te bereiken via e.baas@regiozorgnu.nl.”

Geplaatst in: RegiozorgNu

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Transmuraal Incident Melden (TIM)

15 november 2023

Iedere huisarts ervaart wel eens een incident in de overdracht van de zorg vanuit bijvoorbeeld een ziekenhuis, thuiszorg of andere zorgorganisatie. We noemen dit transmurale incidenten. Om te leren van…

Lees verder

Aandacht voor valrisico

12 november 2023

Veel samenwerkingsverbanden hebben al langer aandacht voor valpreventie. Deze initiatieven waren vooral gericht op  ouderen met een hoog valrisico. In de domeinoverstijgende keten wordt nu ook gekeken naar ouderen met…

Lees verder

Verslag Spiegelbijeenkomst

26 oktober 2023

De jaarlijkse spiegelbijeenkomst over geïntegreerde chronische zorg van 5 oktober was een avond vol inzichten en discussies over de toekomst van de chronische zorg. Meer dan tachtig huisartsen, POH’s en…

Lees verder

Meer nieuwsberichten