Nieuwe functionaliteiten VIPLive

In de ALV in het voorjaar van 2020 is besloten om per 1 januari 2021 over te gaan van Portavita naar VIPLive. De functionaliteiten van een digitaal logboek en de ouderen module ontbraken op dat moment nog, welke door sommige praktijken wel afgenomen werden bij Portavita. Afgelopen jaar heeft daarom een pilot plaatsgevonden met het Netwerkzorg Informatie Systeem (NIS) van VIPLive, een aanvullende module met onder andere de VIP app. De pilot is geëvalueerd en er is positief geadviseerd om verder te gaan met het NIS. Komende periode willen we dit daarom gaan uitrollen bij alle praktijken in de regio.

Wat wordt er toegevoegd?

Met het NIS worden een aantal functionaliteiten aan VIPLive toegevoegd, waaronder:

Per 1 april worden de eerste praktijken aangesloten op deze aanvullende module. Alle praktijken die voorheen de ouderenmodule van Portavita gebruikten, worden binnenkort benaderd door RegiozorgNU om dit in gang te zetten.

Ook aansluiten?

Heb je ook interesse om op korte termijn te starten met de nieuwe VIPLive functionaliteiten? Neem dan contact op met Eva Baas, e.baas@regiozorgnu.nl. Het doel is om de aanvullende module uiterlijk 1 januari 2022 bij alle praktijken geïmplementeerd te hebben.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Nieuwe teamleden RegiozorgNU en SpoedzorgNU

24 september 2021

De teams van RegiozorgNU en SpoedzorgNU hebben twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Mariska Eindhoven is managementassistente bij SpoedzorgNU en Mounir Lemouh versterkt de financiële afdeling van SpoedzorgNU en RegiozorgNU. Zij stellen…

Lees verder

Trots! HKZ-certificaat behaald

7 september 2021

SpoedzorgNU is met het kwaliteitsmanagementsysteem nu officieel gecertificeerd voor de HKZ norm Huisartsendienstenstructuren. Hier zijn we trots op! Wij staan voor kwaliteit Met dit HKZ keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de…

Lees verder

PGO veldtest met patiënten

6 september 2021

Het ophalen van gegevens in de PGO zal in het begin nog niet vlekkeloos verlopen. Daarom organiseren we de komende maanden veldtesten met patiënten en Curavista om de kinderziektes op…

Lees verder

Meer nieuwsberichten