Afscheid en een nieuw gezicht bij SpoedzorgNU

De opdracht van de twee interims Dianne Jaspers en Caro Goudriaan bij SpoedzorgNU zit erop. Algemeen directeur Sam Siemssen bedankte hen met de woorden: “Achter de schermen was het een drukke enerverende periode. Jullie werkten echt mee als onderdeel van het team. Ik ben trots dat de zorg op de post gewoon door kon gaan terwijl achter de schermen alles veranderd is.” Caro en Dianne hebben er hard aan gewerkt en ervoor gezorgd dat men tijdens de openingsuren van de post zo min mogelijk heeft gemerkt van alle veranderingen. Met bloemen werd afscheid genomen. Inmiddels is een nieuwe teammanager aangetrokken, Sylvia Rikkelman. Zij stelt zich graag aan je voor. 

Dianne: “Een organisatie die potentie heeft!”

“Na een klein jaar zit mijn opdracht bij SpoedzorgNU erop. Er staat een nieuwe organisatie, nog een hele jonge en die moet nog verder groeien. Maar wel eentje die potentie heeft! En ik heb er alle vertrouwen in dat Kristel van Asselt als medisch directeur, samen met Sam Siemssen, RegiozorgNU en SpoedzorgNU verder zullen ontwikkelingen tot een mooie regio-organisatie! Ik heb met plezier gewerkt bij SpoedzorgNU en een mooie ontwikkeling zien doormaken, mogen jullie trots op zijn! Succes met hopelijk de laatste loodjes van de COVID-19 pandemie en op naar een mooie zomer! Tot ziens!” Dianne Jaspers

Afscheid Dianne en Caro

Caro: “De fijnste huisartsenpost om voor te werken”

“Beste allemaal, ik wil jullie bedanken voor de warme gezellige ontvangst bij de post. Het klikte meteen. Dat maakte dat ik snel mijn weg vond op de post. Ik herinner me vooral de leuke foto’s van het in gebruik nemen van de bureaufiets, van de BHV oefening en alle andere momenten. De zorg waarmee de spreekkamers worden gecontroleerd en inventaris ververst. Maar ook de zorg die de meeste triagisten hebben voor hun collega’s. Als je het even niet weet aan de telefoon kun je altijd bij een buurman/- vrouw terecht. Lastig voor mij, maar goed voor de post zijn de kritische vragen als er iets verandert. En de vriendelijke en geduldige bejegening van patiënten. Kortom de HAP Leidsche Rijn is de fijnste huisartsenpost om voor te werken. Iedereen dank dat ik een tijdje jullie collega mocht zijn.” Caro Goudriaan

Sylvia Rikkelman

Sylvia: “Zin om van start te gaan”

“Ik ben Sylvia Rikkelman en kom SpoedzorgNU versterken als Teammanager a.i.. Daar heb ik ongelofelijk veel zin in. Mijn carrière ben ik begonnen als doktersassistente. Rond de eeuwwisseling was ik één van de triagisten van het eerste uur bij de huisartsenpost Gelderse Vallei, later ook bij Primair. Ik ben mij in de afgelopen jaren meer gaan toeleggen op calamiteiten en heb lange tijd gewerkt als klachtenfunctionaris. Momenteel ben ik ook bestuurslid bij de NVDA en heb triage en deskundigheidsbevordering in mijn portefeuille. Ik ben moeder van twee zoons. Getrouwd en woon in Ede. Ik houd ontzettend van wandelen. Een stuk Pieterpad lopen, bijvoorbeeld. Ik kan snel op de HAP starten omdat ik net een opdracht heb afgerond. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.” Sylvia Rikkelman.

Geplaatst in: RegiozorgNu

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Transmuraal Incident Melden (TIM)

15 november 2023

Iedere huisarts ervaart wel eens een incident in de overdracht van de zorg vanuit bijvoorbeeld een ziekenhuis, thuiszorg of andere zorgorganisatie. We noemen dit transmurale incidenten. Om te leren van…

Lees verder

Aandacht voor valrisico

12 november 2023

Veel samenwerkingsverbanden hebben al langer aandacht voor valpreventie. Deze initiatieven waren vooral gericht op  ouderen met een hoog valrisico. In de domeinoverstijgende keten wordt nu ook gekeken naar ouderen met…

Lees verder

Verslag Spiegelbijeenkomst

26 oktober 2023

De jaarlijkse spiegelbijeenkomst over geïntegreerde chronische zorg van 5 oktober was een avond vol inzichten en discussies over de toekomst van de chronische zorg. Meer dan tachtig huisartsen, POH’s en…

Lees verder

Meer nieuwsberichten