VIPLive helpt live op jouw praktijk

Nu het gebruik van VIPLive voor de ketenzorg een dagelijkse handeling is geworden, is het tijd voor een ‘VIPLive nazorg rondje’. In afstemming met RegiozorgNU bezoekt VIPLive aangesloten praktijken. Tijdens dit bezoek krijg je uitleg over de functionaliteiten in VIPLive op het gebied van samenwerken, inzicht en declaraties. Dit praktijkbezoek duurt ongeveer een uur en is kosteloos.

Veel gestelde vragen en instellingen

Tijdens dit (online) praktijkbezoek is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Veel voorkomende vragen zijn bijvoorbeeld:

  • Ik heb veel patiënten gezien in de afgelopen weken en de registraties in mijn HIS bijgewerkt.
  • Hoe ververs ik de medische gegevens in de rapporten van VIPLive?
  • Hoe maak ik optimaal gebruik van het ketenzorgdashboard?
  • Ik heb het NHG-jaarverslag zien staan tussen de rapporten, wat kan ik hiermee?
  • Hoe werkt de oproepagenda van VIPLive?
  • Hoe verwijs en/of consulteer ik via VIPLive?
  • Hoe communiceer ik veilig met andere zorgverleners?

Controle op inrichting

Ook loopt de VIPLive adviseur een aantal gegevens met je na. Zo wordt er onder andere gecontroleerd of alle accounts van de medewerkers nog juist zijn.

Uitnodiging per mail

Afgelopen week hebben praktijkhouders, praktijkmanagers en praktijkondersteuners de uitnodiging ontvangen via VIPlive. Praktijken kunnen met de trainers van VIPlive een geschikt moment plannen.
Bij enkele afspraken neemt ook Karin Visser of Monique Bakker als praktijkondersteuner VIPLive deel. Dit is nodig voor inzicht in werken met VIPlive op praktijkniveau zodat we in de toekomst goed kunnen ondersteunen bij het uitrollen van nieuwe zorgstraten.

Meer informatie

Heb je nog vragen over de nazorg van VIPLive? Neem dan contact op met VIPLive (de afzender van de ontvangen uitnodiging) of bel de helpdesk VIPLive en Calculus via het directe nummer: 088-528 10 60.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Therapieland vernieuwd

14 juni 2021

De omgeving van Therapieland voor GGZ wordt binnenkort vernieuwd. Op maandag 5 juli is het nieuwe platform beschikbaar voor alle huisartsen, POH’s en specialisten. Je hoeft zelf niets te doen om…

Lees verder

Gewonnen lunches OPEN

31 mei 2021

Twee praktijklocaties wonnen een feestelijke lunch tijdens de OPEN regiobijeenkomst op 11 mei. De praktijk met de snelste stijging van het online inzage percentage: Huisartsenpraktijk Dool in Montfoort en de…

Lees verder

Regioplan – Samen op koers!

20 mei 2021

Komende periode gaat RegiozorgNU aan de slag met het Regioplan 2022-2024, welke de werktitel ‘Samen op koers!’ heeft gekregen. Het Regioplan geeft richting aan de maatschappelijke en organisatorische opgaven waar…

Lees verder

Meer nieuwsberichten