Wijzigingen verbeteren ketenprotocollen RZN

RegiozorgNU is bezig met de inventarisatie van essentiële aanpassingen van de RegiozorgNU protocollen om hier goed mee te kunnen werken. Deze (kleine) aanpassingen worden dan voor alle protocollen doorgevoerd in alle HISsen. Daarom is het belangrijk aanpassingsvoorstellen te doen die voor iedereen werken. Hierbij kun je denken aan: toevoegen bepaling ‘glucose niet nuchter’ in het DM dossier, actualiseren labcode voor de ‘mate van bewegen’ en toevoegen Z-score in het COPD dossier. Heb je essentiële wijzigingen volgens de geldende richtlijnen die het protocol beter maken? Geef dit dan door aan Marian Verkerk, m.verkerk@regiozorgnu.nl.

Zelf aanpassingen doen

Als praktijk kun je ook zelf aanpassingen doen in het protocol of bepalingen/vragen weglaten. Informatie hierover krijg je via de helpdesk van het HIS. Dit overzicht van de indicatoren welke wordt aangeleverd aan de landelijke Benchmark van InEen helpt om te kiezen welke bepalingen hiervoor gekoppeld zijn via het VIPLive dashboard.  Bepalingen die wordt ingevoerd in het diagnostisch dossier met de betreffende keten ICPC code worden overigens ook meegenomen in het VIPlive dashboard.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Nieuwe teamleden RegiozorgNU en SpoedzorgNU

24 september 2021

De teams van RegiozorgNU en SpoedzorgNU hebben twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Mariska Eindhoven is managementassistente bij SpoedzorgNU en Mounir Lemouh versterkt de financiële afdeling van SpoedzorgNU en RegiozorgNU. Zij stellen…

Lees verder

Trots! HKZ-certificaat behaald

7 september 2021

SpoedzorgNU is met het kwaliteitsmanagementsysteem nu officieel gecertificeerd voor de HKZ norm Huisartsendienstenstructuren. Hier zijn we trots op! Wij staan voor kwaliteit Met dit HKZ keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de…

Lees verder

PGO veldtest met patiënten

6 september 2021

Het ophalen van gegevens in de PGO zal in het begin nog niet vlekkeloos verlopen. Daarom organiseren we de komende maanden veldtesten met patiënten en Curavista om de kinderziektes op…

Lees verder

Meer nieuwsberichten