Nieuwe gezichten

Sinds deze maand versterken Ella Benedictus en Elvira Boom het RegiozorgNU team. Ella vervult de rol van Programmaleider zorgvernieuwing en Elvira is de nieuwe directiesecretaresse. Benieuwd naar onze nieuwe aanwinsten? Zij stellen zich graag aan je voor. 

Gesprekspartner, verbinder, ontzorger en luisterend oor

Elivra Boom, directiesecretaresse

Elvira: “Op 1 mei jl. ben ik gestart als directiesecretaresse/office manager bij RegiozorgNU. Ik heb ervaring opgedaan in soortgelijke functies bij grote commerciële bedrijven als Canon en KPN maar ook bij Saltro Diagnostisch Centrum waar ik tot twee jaar geleden werkzaam was als personal assistant van de bestuursvoorzitter. Na mijn vertrek bij Saltro heb ik anderhalf jaar in Luxemburg gewoond waar ik, via mijn eigen bedrijfje, vooral veel redactiewerk heb gedaan en bijeenkomsten heb georganiseerd.
Ik ga bij RegiozorgNU vooral de directie ondersteunen in de breedste zin van het woord maar denk ook graag met hen én het team na over hoe binnen de kantooromgeving zaken zo goed en efficiënt mogelijk opgepakt en geregeld kunnen worden. Ik wil graag, naast de secretariële werkzaamheden en mijn taken als office manager, een gesprekspartner, verbinder, ontzorger en luisterend oor zijn en zodoende bijdragen aan een prettig werkklimaat. Ik hoop dan ook dat jullie mij weten te vinden: e.boom@regiozorgnu.nl.”

Zorg beter maken door samenwerking

Ella Benedictus, programmaleider zorgvernieuwing

Ella: “Sinds 1 mei ben ik programmaleider zorgvernieuwing bij RegiozorgNU. Het belangrijkste thema voor nu is kwetsbare ouderen. Daarnaast ben ik ook inzetbaar voor bijvoorbeeld GGZ en jeugd. Ik ben een ervaren programmaleider / projectleider. Ik heb onder andere gewerkt bij Gezondheidscentra Nijkerk, InEen (de branchevereniging van eerstelijns organisaties) en GGZ Centraal.

Ik vind het leuk om de zorg beter te maken, door te zoeken naar samenwerking. Vooral rondom kwetsbare doelgroepen zoals kwetsbare ouderen of mensen met psychische problemen is die samenwerking heel belangrijk.
Als programmaleider kan ik jullie inhoudelijk en organisatorisch ondersteunen bij het organiseren van samenwerking rond jullie praktijk of wijk, en ben ik ook bezig met de hoofdlijnen. Vragen die aan de orde komen bij kwetsbare ouderen zijn bijvoorbeeld:

  • Welke visie hebben wij op kwetsbare ouderen?
  • Gaan we een programma contracteren, en hoe verhouden kosten en baten zich dan?
  • Hoe maken we optimaal gebruik van VIP-NIS, als dit wordt afgenomen?
  • Hoe kunnen we meer verbindingen leggen binnen RegiozorgNU, bijvoorbeeld tussen de wijk samenwerkingsverbanden en het zorgprogramma, of tussen Het Nieuwe Zorgwerken en het programma?

Het werkt het beste als ik weet wat er leeft in de praktijken. Bel of mail mij dus vooral als je ergens tegenaan loopt, als je iets wilt weten of als je wilt kennismaken: e.benedictus@regiozorgnu.nl, 06-20552522.”

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Nieuwe teamleden RegiozorgNU en SpoedzorgNU

24 september 2021

De teams van RegiozorgNU en SpoedzorgNU hebben twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Mariska Eindhoven is managementassistente bij SpoedzorgNU en Mounir Lemouh versterkt de financiële afdeling van SpoedzorgNU en RegiozorgNU. Zij stellen…

Lees verder

Trots! HKZ-certificaat behaald

7 september 2021

SpoedzorgNU is met het kwaliteitsmanagementsysteem nu officieel gecertificeerd voor de HKZ norm Huisartsendienstenstructuren. Hier zijn we trots op! Wij staan voor kwaliteit Met dit HKZ keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de…

Lees verder

PGO veldtest met patiënten

6 september 2021

Het ophalen van gegevens in de PGO zal in het begin nog niet vlekkeloos verlopen. Daarom organiseren we de komende maanden veldtesten met patiënten en Curavista om de kinderziektes op…

Lees verder

Meer nieuwsberichten