Nieuwe interface OPEN Viadesk voor zorgverleners

Sinds vorige week kun je als praktijkmedewerker in het nieuwe OPEN kennisplatform op Viadesk. Iedereen die aangemeld was voor de e-learnings in het oude platform heeft inlogcodes gekregen voor Viadesk. Je kunt daar alle informatie vinden over de OPEN e-learnings (module 1 en 2), je behaalde certificaten downloaden en kennisclips over OPEN volgen. Ook heb je toegang tot landelijke en regionale ontwikkelingen op het gebied van online inzage.

Hoe werkt het platform?

Als je inlogt op open.Viadesk.com en je klikt bovenaan de pagina op ‘helpdesk forum’, dan zie je aan de linkerkant van de pagina onder ‘uitleg’ alle informatie die je nodig hebt om met dit platform te werken.

Onafgemaakte module

Het enige nadeel dat je kunt ondervinden is dat als je al een keer een module bent gestart maar die niet hebt afgemaakt, je deze module opnieuw moet beginnen in de nieuwe omgeving. Dat kan ongemak met zich meebrengen, daarvoor onze excuses.  

Meer weten?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met jouw OPEN praktijkconsulent of Marian Verkerk, m.verkerk@regiozorgnu.nl.

Geplaatst in: RegiozorgNu

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Transmuraal Incident Melden (TIM)

15 november 2023

Iedere huisarts ervaart wel eens een incident in de overdracht van de zorg vanuit bijvoorbeeld een ziekenhuis, thuiszorg of andere zorgorganisatie. We noemen dit transmurale incidenten. Om te leren van…

Lees verder

Aandacht voor valrisico

12 november 2023

Veel samenwerkingsverbanden hebben al langer aandacht voor valpreventie. Deze initiatieven waren vooral gericht op  ouderen met een hoog valrisico. In de domeinoverstijgende keten wordt nu ook gekeken naar ouderen met…

Lees verder

Verslag Spiegelbijeenkomst

26 oktober 2023

De jaarlijkse spiegelbijeenkomst over geïntegreerde chronische zorg van 5 oktober was een avond vol inzichten en discussies over de toekomst van de chronische zorg. Meer dan tachtig huisartsen, POH’s en…

Lees verder

Meer nieuwsberichten