Nieuwe interface OPEN Viadesk voor zorgverleners

Sinds vorige week kun je als praktijkmedewerker in het nieuwe OPEN kennisplatform op Viadesk. Iedereen die aangemeld was voor de e-learnings in het oude platform heeft inlogcodes gekregen voor Viadesk. Je kunt daar alle informatie vinden over de OPEN e-learnings (module 1 en 2), je behaalde certificaten downloaden en kennisclips over OPEN volgen. Ook heb je toegang tot landelijke en regionale ontwikkelingen op het gebied van online inzage.

Hoe werkt het platform?

Als je inlogt op open.Viadesk.com en je klikt bovenaan de pagina op ‘helpdesk forum’, dan zie je aan de linkerkant van de pagina onder ‘uitleg’ alle informatie die je nodig hebt om met dit platform te werken.

Onafgemaakte module

Het enige nadeel dat je kunt ondervinden is dat als je al een keer een module bent gestart maar die niet hebt afgemaakt, je deze module opnieuw moet beginnen in de nieuwe omgeving. Dat kan ongemak met zich meebrengen, daarvoor onze excuses.  

Meer weten?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met jouw OPEN praktijkconsulent of Marian Verkerk, m.verkerk@regiozorgnu.nl.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Meer nieuwsberichten