OPEN regiobijeenkomst – inzage via PGO

Online inzage via de Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) stond centraal tijdens de OPEN regiobijeenkomst op 11 mei. Wat er bij komt kijken om voor 1 juli online inzage te kunnen realiseren kwam ruim aan bod. Bart Brandenburg, programmanager van het landelijk programmabureau OPEN, schetste wat er nog op de ontwikkelagenda staat en hoe de PGO daarin meerwaarde kan bieden. Voor de praktijken die al met de PGO behandelmodule werken was er een vooruitblik welke functionaliteiten hieraan toegevoegd worden. Deelnemers maakten daarnaast een inschatting van de impact die deze ontwikkelingen kunnen hebben binnen de zorg.:

klik op de afbeelding om te vergroten
klik op de afbeelding om te vergroten

Regiobijeenkomst terug kijken

Heb je de regiobijeenkomst “Online inzage via de PGO” gemist en wil je hem terugkijken? Dat kan via deze link.

Geplaatst in: RegiozorgNu

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Transmuraal Incident Melden (TIM)

15 november 2023

Iedere huisarts ervaart wel eens een incident in de overdracht van de zorg vanuit bijvoorbeeld een ziekenhuis, thuiszorg of andere zorgorganisatie. We noemen dit transmurale incidenten. Om te leren van…

Lees verder

Aandacht voor valrisico

12 november 2023

Veel samenwerkingsverbanden hebben al langer aandacht voor valpreventie. Deze initiatieven waren vooral gericht op  ouderen met een hoog valrisico. In de domeinoverstijgende keten wordt nu ook gekeken naar ouderen met…

Lees verder

Verslag Spiegelbijeenkomst

26 oktober 2023

De jaarlijkse spiegelbijeenkomst over geïntegreerde chronische zorg van 5 oktober was een avond vol inzichten en discussies over de toekomst van de chronische zorg. Meer dan tachtig huisartsen, POH’s en…

Lees verder

Meer nieuwsberichten