OPEN regiobijeenkomst – inzage via PGO

Online inzage via de Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) stond centraal tijdens de OPEN regiobijeenkomst op 11 mei. Wat er bij komt kijken om voor 1 juli online inzage te kunnen realiseren kwam ruim aan bod. Bart Brandenburg, programmanager van het landelijk programmabureau OPEN, schetste wat er nog op de ontwikkelagenda staat en hoe de PGO daarin meerwaarde kan bieden. Voor de praktijken die al met de PGO behandelmodule werken was er een vooruitblik welke functionaliteiten hieraan toegevoegd worden. Deelnemers maakten daarnaast een inschatting van de impact die deze ontwikkelingen kunnen hebben binnen de zorg.:

klik op de afbeelding om te vergroten
klik op de afbeelding om te vergroten

Regiobijeenkomst terug kijken

Heb je de regiobijeenkomst “Online inzage via de PGO” gemist en wil je hem terugkijken? Dat kan via deze link.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Meer nieuwsberichten