Pilot VIPLive Samenwerken

Hierbij weer een korte update van de voortgang van de pilot met VIPLive Samenwerken (NIS). De pilot gaat bij een aantal praktijken verspreid over de regio plaatsvinden. Deze praktijken volgen binnenkort een workshop van VIPLive samen met hun samenwerkingspartners, denk hierbij aan wijkverpleging, fysiotherapie, apotheek, etc. Op deze manier kunnen zij direct afspraken met elkaar maken over de nieuwe vorm van digitaal samenwerken. Na de workshop gaat de nieuwe module live en start de pilot.

Nieuwe functionaliteiten

De functionaliteiten die worden getest zijn:

Voor de hele regio?

Aan het einde van de pilot, in het 4e kwartaal van 2021, wordt in de ALV een besluit genomen of we dit vanaf 2022 doorzetten voor de hele regio. Tussentijds laten we jullie via het NUbericht regelmatig weten hoe deze praktijken de nieuwe functionaliteiten ervaren.

Meer informatie

Wil je meer weten over het Netwerkzorg Informatie Systeem (NIS)? Neem dan contact op met Tesse Zwijnenburg, t.zwijnenburg@regiozorgnu.nl.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Nieuwe teamleden RegiozorgNU en SpoedzorgNU

24 september 2021

De teams van RegiozorgNU en SpoedzorgNU hebben twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Mariska Eindhoven is managementassistente bij SpoedzorgNU en Mounir Lemouh versterkt de financiële afdeling van SpoedzorgNU en RegiozorgNU. Zij stellen…

Lees verder

Trots! HKZ-certificaat behaald

7 september 2021

SpoedzorgNU is met het kwaliteitsmanagementsysteem nu officieel gecertificeerd voor de HKZ norm Huisartsendienstenstructuren. Hier zijn we trots op! Wij staan voor kwaliteit Met dit HKZ keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de…

Lees verder

PGO veldtest met patiënten

6 september 2021

Het ophalen van gegevens in de PGO zal in het begin nog niet vlekkeloos verlopen. Daarom organiseren we de komende maanden veldtesten met patiënten en Curavista om de kinderziektes op…

Lees verder

Meer nieuwsberichten