Pilot VIPLive Samenwerken

Hierbij weer een korte update van de voortgang van de pilot met VIPLive Samenwerken (NIS). De pilot gaat bij een aantal praktijken verspreid over de regio plaatsvinden. Deze praktijken volgen binnenkort een workshop van VIPLive samen met hun samenwerkingspartners, denk hierbij aan wijkverpleging, fysiotherapie, apotheek, etc. Op deze manier kunnen zij direct afspraken met elkaar maken over de nieuwe vorm van digitaal samenwerken. Na de workshop gaat de nieuwe module live en start de pilot.

Nieuwe functionaliteiten

De functionaliteiten die worden getest zijn:

Voor de hele regio?

Aan het einde van de pilot, in het 4e kwartaal van 2021, wordt in de ALV een besluit genomen of we dit vanaf 2022 doorzetten voor de hele regio. Tussentijds laten we jullie via het NUbericht regelmatig weten hoe deze praktijken de nieuwe functionaliteiten ervaren.

Meer informatie

Wil je meer weten over het Netwerkzorg Informatie Systeem (NIS)? Neem dan contact op met Tesse Zwijnenburg, t.zwijnenburg@regiozorgnu.nl.

Geplaatst in: RegiozorgNu

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

DUOdagen: 17 en 18 april

26 februari 2024

Wil jij een leerzame en leuke dag met je collega’s uit de regio niet missen? Schrijf je dan nu in voor de DUOdagen Noordwest-Utrecht (RegiozorgNU) op 17 en 18 april…

Lees verder

Meer nieuwsberichten