Therapieland vernieuwd

De omgeving van Therapieland voor GGZ wordt binnenkort vernieuwd. Op maandag 5 juli is het nieuwe platform beschikbaar voor alle huisartsen, POH’s en specialisten. Je hoeft zelf niets te doen om gebruik te maken van het nieuwe platform. Ksyos zet jouw account automatisch over naar de nieuwe omgeving. In verband met de overgang is het Ksyos platform tijdelijk niet beschikbaar van zaterdag 3 tot en met zondag 4 juli. 

Wat is er nieuw in Ksyos GGZ / Therapieland? 

Alle vertrouwde functionaliteiten vind je terug in het nieuwe platform, maar dan in een geheel nieuwe uitstraling. De patiënt staat centraal waardoor je makkelijker de behandelgeschiedenis per patiënt kunt bekijken en monitoren.
Therapieland is straks vanaf elke pagina in Ksyos bereikbaar (en andersom). Nieuw bij het versturen van een eHealthmodule is het kiezen van een begeleider. Daarnaast is het gemakkelijker om een begeleiding van een collega over te nemen.  

Online vragenuurtje

Heb je een specifieke vraag over het nieuwe platform of heb je behoefte aan extra uitleg? Ksyos organiseert een Online Vragenuurtje op woensdag 21 juli van 16.00 – 17.00 uur. Het team van Ksyos GGZ zal live al jouw vragen beantwoorden. Aanmelden kan via: https://ksyos.webinargeek.com/vragenuurtje-nieuw-ksyos-ggz-platform.

Vragen

Heb je vragen over de komende veranderingen? Stuur een mailtje naar info@ksyos.nl of bel naar 020 – 600 00 60.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Meer nieuwsberichten