Deadline registratie Zorgaanbiederslijst 31 augustus

De Deadline om als praktijk op de Zorgaanbiederslijst (ZAL) te staan is verplaatst naar 31 augustus. Dit geeft lucht aan de praktijken die hier door omstandigheden niet aan toe zijn gekomen. Microhis en Mira werken ondertussen hard aan een oplossing voor de vertragingen van de DVZA koppelingen. Inmiddels staan 33 van de 51 praktijken op de zorgaanbieders lijst (ZAL) van Medmij. Dat betekent dat zij de verwerkersovereenkomst met hun DVZA hebben ondertekend en binnenkort vindbaar zijn voor patiënten met een PGO. Er zijn ook praktijken die de overeenkomst getekend hebben, maar nog niet op de ZAL geregistreerd staan. Dit duurt vaak twee weken na het tekenen van de overeenkomst. Deze praktijken zijn inmiddels vindbaar op de ZAL.

Overzicht

Deze HIS gebruikers hebben de overeenkomst ontvangen en kunnen tekenenAantal gebruikersAantal ondertekend én zichtbaar op ZAL
Promedico
14 (11 ASP/ 3 VDF)
12
Omnihis
15
14
GCM/Mira
2
0
Medicom
7
7
Microhis130

Teken tijdig de verwerkersovereenkomst

Als je de verwerkersovereenkomst via je HIS/DVZA hebt ontvangen, denk er dan aan deze tijdig te ondertekenen. De deadline om de gegevens te kunnen ontsluiten naar de PGO’s is 31 augustus 2021. Dit is een harde eis in het OPEN programma en een subsidievoorwaarde vanuit VWS voor RegiozorgNU.

Meer weten?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met jouw OPEN praktijkconsulent of de OPEN projectleider, Angelien Borgdorff, via info@angelienborgdorff.nl.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Nieuwe teamleden RegiozorgNU en SpoedzorgNU

24 september 2021

De teams van RegiozorgNU en SpoedzorgNU hebben twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Mariska Eindhoven is managementassistente bij SpoedzorgNU en Mounir Lemouh versterkt de financiële afdeling van SpoedzorgNU en RegiozorgNU. Zij stellen…

Lees verder

Trots! HKZ-certificaat behaald

7 september 2021

SpoedzorgNU is met het kwaliteitsmanagementsysteem nu officieel gecertificeerd voor de HKZ norm Huisartsendienstenstructuren. Hier zijn we trots op! Wij staan voor kwaliteit Met dit HKZ keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de…

Lees verder

PGO veldtest met patiënten

6 september 2021

Het ophalen van gegevens in de PGO zal in het begin nog niet vlekkeloos verlopen. Daarom organiseren we de komende maanden veldtesten met patiënten en Curavista om de kinderziektes op…

Lees verder

Meer nieuwsberichten