In de startblokken: Toekomstbestendige Huisartsenzorg

De deadline voor het aanmelden voor Toekomstbestendige Huisartsenzorg is op 30 juni verstreken. Bijna 40 praktijken hebben zich aangemeld om dit jaar mee te doen aan Toekomstbestendige Huisartsenzorg! De praktijken die zich hebben aangemeld hebben mondeling of via de mail een bevestiging ontvangen. De aanmeldingen zijn inmiddels aangeleverd bij Zilveren Kruis en de projecten kunnen binnenkort starten. Wanneer Zilveren Kruis het declareerportaal ingericht heeft, communiceren wij daarover.

Thema’s

Er zijn vier thema’s binnen Toekomstbestendige Huisartsenzorg, waarmee praktijken aan de slag gaan:

  1. Meer zorg op afstand
  2. Een andere organisatie van huisartsenzorg
  3. Meer persoonsgerichte zorg
  4. Efficiëntere praktijkvoering (nu ook met aanbod LHV praktijkscan)

Klik op de thema’s om per thema de doelstelling en de resultaatafspraken nog eens te bekijken.
Heb je nog vragen of hulp nodig tijdens de opstartfase? Neem dan contact op met t.zwijnenburg@regiozorgnu.nl.

Alsnog deelnemen?

Mocht dit project je zijn ontgaan, dan is dat geen probleem. In 2022 start er weer een nieuwe ronde. Vanaf volgend jaar is Zilveren Kruis ook in Woerden de preferente zorgverzekeraar. Hierdoor kunnen ook de praktijken in Woerden vanaf 2022 mee doen met Toekomstbestendige Huisartsenzorg.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Nieuwe teamleden RegiozorgNU en SpoedzorgNU

24 september 2021

De teams van RegiozorgNU en SpoedzorgNU hebben twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Mariska Eindhoven is managementassistente bij SpoedzorgNU en Mounir Lemouh versterkt de financiële afdeling van SpoedzorgNU en RegiozorgNU. Zij stellen…

Lees verder

Trots! HKZ-certificaat behaald

7 september 2021

SpoedzorgNU is met het kwaliteitsmanagementsysteem nu officieel gecertificeerd voor de HKZ norm Huisartsendienstenstructuren. Hier zijn we trots op! Wij staan voor kwaliteit Met dit HKZ keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de…

Lees verder

PGO veldtest met patiënten

6 september 2021

Het ophalen van gegevens in de PGO zal in het begin nog niet vlekkeloos verlopen. Daarom organiseren we de komende maanden veldtesten met patiënten en Curavista om de kinderziektes op…

Lees verder

Meer nieuwsberichten