Nieuwe teamleden RegiozorgNU en SpoedzorgNU

De teams van RegiozorgNU en SpoedzorgNU hebben twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Mariska Eindhoven is managementassistente bij SpoedzorgNU en Mounir Lemouh versterkt de financiële afdeling van SpoedzorgNU en RegiozorgNU. Zij stellen zich graag aan je voor. 

Een nieuwe wereld!

Mariska Eindhoven, managementassistente

Sinds sinds 1 augustus is Mariska Eindhoven gestart als management assistente bij SpoedzorgNU.
Mariska vertelt: “Ik ben de laatste jaren werkzaam geweest als management assistente en projectondersteuner bij een consultancy bureau, gericht op het verbeteren van de commerciële doelen van organisaties, waarbij ik me bezighield met het ondersteunen van de directie en het plannen van trainingen. Ik vind het erg leuk om me nu in te zetten voor SpoedzorgNU en mijn steentje bij te dragen in de wereld van de huisartsenzorg. Voor mij een stap in een nieuwe wereld! Naast mijn werk vind ik het leuk om te tennissen, te wandelen en er op uit te gaan met mijn gezin.
Ik ben te bereiken via m.eindhoven@spoedzorgnu.nl.”

Een positieve bijdrage

Mounir Lemouh, assistent controller

Mounir: “Sinds kort mag ik onderdeel uitmaken van het RegiozorgNU en SpoedzorgNU team. In 2018 ben ik afgestudeerd als bedrijfskundige aan de Fontys te Eindhoven. Hierna ben ik werkzaam geweest bij Ernst & Young op de Tax afdeling. Hier heb ik veel geleerd en heb ik mezelf kunnen ontwikkelen. Dit hoop ik de aankomende tijd in te kunnen zetten op de financiële afdeling binnen RegiozorgNU en SpoedzorgNU en een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de organisatie. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking!”

Wil je contact opnemen met Mounir? Hij is bereikbaar via m.lemouh@spoedzorgnu.nl.

Geplaatst in: RegiozorgNu

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Transmuraal Incident Melden (TIM)

15 november 2023

Iedere huisarts ervaart wel eens een incident in de overdracht van de zorg vanuit bijvoorbeeld een ziekenhuis, thuiszorg of andere zorgorganisatie. We noemen dit transmurale incidenten. Om te leren van…

Lees verder

Aandacht voor valrisico

12 november 2023

Veel samenwerkingsverbanden hebben al langer aandacht voor valpreventie. Deze initiatieven waren vooral gericht op  ouderen met een hoog valrisico. In de domeinoverstijgende keten wordt nu ook gekeken naar ouderen met…

Lees verder

Verslag Spiegelbijeenkomst

26 oktober 2023

De jaarlijkse spiegelbijeenkomst over geïntegreerde chronische zorg van 5 oktober was een avond vol inzichten en discussies over de toekomst van de chronische zorg. Meer dan tachtig huisartsen, POH’s en…

Lees verder

Meer nieuwsberichten