Trots! HKZ-certificaat behaald

SpoedzorgNU is met het kwaliteitsmanagementsysteem nu officieel gecertificeerd voor de HKZ norm Huisartsendienstenstructuren. Hier zijn we trots op!

Wij staan voor kwaliteit

Met dit HKZ keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) bewijst én waarborgt SpoedzorgNU de kwaliteit van de geleverde zorg. Het werken volgens HKZ ondersteunt het continu verbeteren van processen en het beheren van risico’s. Dit alles om te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van patiënten, medewerkers en andere belanghebbenden.

Dank voor resultaat

De directie is trots op deze mijlpaal, een jaar na oprichting, na een ontvlechting van de stichting Primair en bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan dit mooie resultaat!

Trots op het HKZ certificaat!
v.l.n.r. Sam Siemssen, Kristel van Asselt, directie SpoedzorgNU en Laura Goverts, kwaliteits-en klachtenfunctionaris SpoedzorgNU.

Meer informatie

Wil je meer weten over de HKZ certificering? Neem dan contact op met Laura Goverts, kwaliteits-en klachtenfunctionaris SpoedzorgNU, via l.goverts@spoedzorgnu.nl.

Geplaatst in: RegiozorgNu

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Transmuraal Incident Melden (TIM)

15 november 2023

Iedere huisarts ervaart wel eens een incident in de overdracht van de zorg vanuit bijvoorbeeld een ziekenhuis, thuiszorg of andere zorgorganisatie. We noemen dit transmurale incidenten. Om te leren van…

Lees verder

Aandacht voor valrisico

12 november 2023

Veel samenwerkingsverbanden hebben al langer aandacht voor valpreventie. Deze initiatieven waren vooral gericht op  ouderen met een hoog valrisico. In de domeinoverstijgende keten wordt nu ook gekeken naar ouderen met…

Lees verder

Verslag Spiegelbijeenkomst

26 oktober 2023

De jaarlijkse spiegelbijeenkomst over geïntegreerde chronische zorg van 5 oktober was een avond vol inzichten en discussies over de toekomst van de chronische zorg. Meer dan tachtig huisartsen, POH’s en…

Lees verder

Meer nieuwsberichten