Nieuwe gezichten

RegiozorgNU en SpoedzorgNU hebben er twee nieuwe collega’s bij gekregen. Yvonne Geelen is op 15 oktober begonnen als communicatieadviseur en Mirte Venema werkt sinds 1 november als teammanager en triagist bij SpoedzorgNU. Zij stellen zich graag aan je voor. 

Yvonne Geelen

“De wereld van de eerstelijnszorg is als werkveld helemaal nieuw voor mij, al lees, zie en hoor ik natuurlijk dagelijks via de media over welke heftige dilemma’s er allemaal spelen in de zorg. Een goede toekomstbestendige zorg is belangrijk voor ons allemaal en daar wil ik graag vanuit mijn vakgebied een bijdrage aan leveren.

Hiervoor heb ik onder andere gewerkt bij Stichting Adoptievoorzieningen, Kantoor PGB van de Sociale Verzekeringsbank, het Nederlands Instituut voor Zorg en Welzijn en Vilans, kennisorganisatie voor de langdurige zorg. Ik heb ervaring met veel verschillende kanten van het communicatievak, van strategie tot uitvoering. De komende tijd ga ik aan de slag met het communicatiebeleid en de communicatiestrategie. Verder ga ik collega’s adviseren en ondersteunen op communicatiegebied en coördineer ik de verschillende communicatiemiddelen, zoals de websites en nieuwsbrieven.

Ik heb er zin in om te gaan kijken hoe we de meerwaarde van innovaties en samenwerking nog beter zichtbaar kunnen maken en onze communicatie nog beter af kunnen stemmen op jullie wensen. Laat het mij gerust weten als je ergens tegenaan loopt of, iets wilt delen of suggesties hebt.”

Wil je contact opnemen met Yvonne? Zij is te bereiken via y.geelen@regiozorgnu.nl

Mirte Venema

“Ik ben 47 jaar, ik woon met mijn twee dochters van 15 en 18 in Amsterdam. Van huis uit ben ik verloskundige en heb mijn jarenlang een eigen verloskundigenpraktijk gehad in Amsterdam. Ik heb mij 3,5 jaar geleden laten omscholen tot triagist en ik ben de laatste twee jaar ook werkzaam geweest als teamleider bij de huisartsenposten Amsterdam.

Ik zal samen met de andere teammanagers de Spoedpost gaan managen en het team hierin faciliteren. Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan en kijk er naar uit jullie te ontmoeten en te leren kennen.”

Wil je contact opnemen met Mirte? Zij is te bereiken via m.venema@spoedzorgnu.nl.

Geplaatst in: RegiozorgNu

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Transmuraal Incident Melden (TIM)

15 november 2023

Iedere huisarts ervaart wel eens een incident in de overdracht van de zorg vanuit bijvoorbeeld een ziekenhuis, thuiszorg of andere zorgorganisatie. We noemen dit transmurale incidenten. Om te leren van…

Lees verder

Aandacht voor valrisico

12 november 2023

Veel samenwerkingsverbanden hebben al langer aandacht voor valpreventie. Deze initiatieven waren vooral gericht op  ouderen met een hoog valrisico. In de domeinoverstijgende keten wordt nu ook gekeken naar ouderen met…

Lees verder

Verslag Spiegelbijeenkomst

26 oktober 2023

De jaarlijkse spiegelbijeenkomst over geïntegreerde chronische zorg van 5 oktober was een avond vol inzichten en discussies over de toekomst van de chronische zorg. Meer dan tachtig huisartsen, POH’s en…

Lees verder

Meer nieuwsberichten