Nu aanmelden voor Toekomstbestendige Huisartsenzorg 2022

Wil je ook in 2022 werken aan toekomstbestendige huisartsenzorg? Meld je dan uiterlijk 23 november aan. Voor 2022 stelt Zilveren Kruis weer €3,16 per ION beschikbaar. RegiozorgNU biedt ondersteuning en stelt een format plan van aanpak voor elke pijler beschikbaar.

Houd er rekening mee dat er een overlap zal zijn met TBHZ 2021. Dit komt omdat dit laatste project later is gestart. Jaargang 2021 loopt van juni 2021 – juni 2022 en jaargang 2022 loopt van januari 2022 – januari 2023.

We adviseren om per jaargang deel te nemen aan maximaal één van de vier pijlers:

Gewijzigde voorwaarden pijler ‘Andere organisatie van huisartsenzorg’

De voorwaarden voor deelname aan de pijler ‘Andere organisatie van huisartsenzorg’ veranderen per 2022. Wanneer je voor deze pijler kiest, kan je de gelden in 2022 inzetten voor het organisatiedeel van de zorg. Voor het zorgdeel (patiëntgebonden) mogen de betreffende professionals vanaf 2022 consulten declareren.

In 2021 werden de uren van de betreffende zorgprofessional vergoed vanuit het Toekomstbestendige Huisartsenzorgbudget. Deze mochten niet op een andere manier worden gedeclareerd. Vanaf 2022 mag het budget dus ingezet worden voor de organisatie en kan de ingezette zorgprofessional separaat consulten declareren.

Aanmelden

Mail de volgende gegevens naar Tesse Zwijnenburg via t.zwijnenburg@regiozorgnu.nl:

  • de naam van de praktijk(en)
  • AGB-code(s) van de praktijk(en)
  • de naam en het e-mailadres mail van de contactpersoon

Er hoeft nog geen keuze gemaakt te worden voor een pijler. Deze kan ook nog in januari. worden doorgeven.

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Tesse Zwijnenburg via t.zwijnenburg@regiozorgnu.nl. Zij denkt graag met je mee over de mogelijkheden.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Verhuisd

4 november 2021

RegiozorgNU is verhuisd. Niet naar een andere locatie, maar naar de begane grond in het Newday-pand aan de Atoomweg 50. In de noordvleugel van het pand hebben we de beschikking…

Lees verder

Nieuwe gezichten

2 november 2021

RegiozorgNU en SpoedzorgNU hebben er twee nieuwe collega’s bij gekregen. Yvonne Geelen is op 15 oktober begonnen als communicatieadviseur en Mirte Venema werkt sinds 1 november als teammanager en triagist…

Lees verder

Meer nieuwsberichten