Nieuw gezicht: bestuurssecretaris Emma Smeets

Emma Smeets is de nieuwe bestuurssecretaris van RegiozorgNU en de holding ZorgNU. In die functie vervangt zij Eva Baas. Emma heeft een bestuurskundige achtergrond (Publiek Management) en heeft ervaring opgedaan bij verschillende publieke organisaties. Zij stelt zich graag aan je voor. 

Over Emma

De laatste 4,5 jaar heeft Emma als beleidsadviseur bij zorg- en onderwijsorganisatie Koninklijke Visio gewerkt, expertisecentrum voor mensen met een visuele beperking. Daar heeft ze het bestuur en het directieteam ondersteund en een actieve rol gehad in de strategieontwikkeling en -implementatie.  Emma is 31 jaar en woont samen met haar vriend en dochtertje van acht maanden in Utrecht.

Een nieuwe uitdaging

Emma vertelt: “Bij Visio heb ik kennisgemaakt met de zorgwereld en de bestuurlijke- en strategische vraagstukken die bij een grote derdelijnsorganisatie spelen. Onder andere de positionering in het veld, continu in gesprek zijn met cliënten, collega-instellingen, brancheverenigingen, zorgkantoren en natuurlijk ook met medewerkers. Het ondersteunen en zorgen dat intern de zaken goed lopen en tegelijkertijd vooruit blijven denken. Die afwisseling spreekt mij erg aan. Na 4,5 jaar vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging, die ik als bestuurssecretaris bij Regiozorg kan vinden. Graag wil ik bijdragen aan het structureren van besluitvormingsprocessen en meedenken op inhoudelijk vlak. Tot ziens! Ik ben te bereiken via: e.smeets@regiozorgnu.nl

Geplaatst in: RegiozorgNu

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Transmuraal Incident Melden (TIM)

15 november 2023

Iedere huisarts ervaart wel eens een incident in de overdracht van de zorg vanuit bijvoorbeeld een ziekenhuis, thuiszorg of andere zorgorganisatie. We noemen dit transmurale incidenten. Om te leren van…

Lees verder

Aandacht voor valrisico

12 november 2023

Veel samenwerkingsverbanden hebben al langer aandacht voor valpreventie. Deze initiatieven waren vooral gericht op  ouderen met een hoog valrisico. In de domeinoverstijgende keten wordt nu ook gekeken naar ouderen met…

Lees verder

Verslag Spiegelbijeenkomst

26 oktober 2023

De jaarlijkse spiegelbijeenkomst over geïntegreerde chronische zorg van 5 oktober was een avond vol inzichten en discussies over de toekomst van de chronische zorg. Meer dan tachtig huisartsen, POH’s en…

Lees verder

Meer nieuwsberichten